2015年12月26日星期六

Hvad er de komplikationer af nyresvigt og hvordan man forebygger dem

Komplikationer af nyresvigt ikke alene er indviklet, men har også acceleration funktion for progression af det. Derved er det nødvendigt for patienter med nyresvigt at lære almindelig komplikation ved nyresvigt samt forebyggelsen om dem.
Hvad er de komplikationer af nyresvigt?
1. hjertesvigt
2. anæmi
3. forhøjet blodtryk
4. elektrolyt ubalancer eller elektrolyt forstyrrelser
5. let blødning (blødning)
6. knoglebrud
7. kvalme, opkastning, træthed og dårlig appetit
Hvordan undgår komplikationer af nyresvigt?
1. Ingen rygning og ingen drikke
Både ryge og drikke alkohol skade vores nyrer alvorligt. For patienter med nyresvigt, allerede deres nyrer er blevet beskadiget alvorlige og kan ikke bære eventuelle skader. Derfor, hvis patienter med nyresvigt har dannet vaner ryge og drikke alkohol, sparke disse dårlige vaner er nødvendig.
2. Har en god hvile
For at forebygge alvorlige komplikationer på nyresvigt, undgå opholder sig op og intense fysiske arbejde er afgørende. At have en god hvile bidrage til at øge patientens immunitet, som er gunstigt for patientens sygdom tilstand og fysiske tilstand.
3. Effektiv behandling
Selvom nyresvigt er dødelig, betyder det ikke, er der ingen effektiv behandling. På nuværende tidspunkt er den mest effektive og fysisk behandling for nyresvigt er immunterapi. Immunterapi kombinerer den fordelagtige af kinesisk medicin og stamceller Behandling, fordi der ikke kun nyresvigt kan bringes under kontrol effektivt, men også forekomsten af ​​alvorlige komplikationer sænkes betydeligt.
4. Arranger en videnskabelig kost
Med nyresvigt, skal patienterne at følge med lavt proteinindhold kost, saltfattig diæt, lavt kalium og høj vitamin ernæring. Dette er den generelle kost for nyresvigt, og på grund af forskellige sygdom tilstand, kan patienter med nyresvigt nødt til at følge forskellige kost.

Dette er de detaljerede oplysninger om komplikation af nyresvigt samt forebyggelse for nyresvigt komplikationer. Hvis der er noget uklart, velkommen til at kontakte os.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: