2015年12月26日星期六

Behandling for Amyloidose og fase 3 nyresvigt

Amyloidose er glomerulær epitel kapillær sygdom forårsaget af unormal afsætning af amyloide fibre. Proteinuri kommer som det tidligste kliniske manifestation af amyloidose og kan mindste i årevis. Når proteinuri overstiger 3,5 g / 24 og alvorlig hævelse vises, nyrefunktionen ofte forværres hurtigt. Uræmi / nyresvigt er endelige resultat af amylodosis. I primær amyloidose, patienterne oplever ofte skader i andre organ systemer, såsom hjertesvigt, fælles engagement, mave-tarmkanalen blødning osv Sekundær amylodosis er ofte kombineret med skader i milt, lever og binyrer. Komplikationerne af amyloidose påvirker patienternes prognose i høj grad.
Effektiv behandling anbefales er målrettet til at behandle årsagen til amylodosis, hvorved patienterne på stadie 3 kan fremme nyrefunktion til et tilfredsstillende niveau, og slippe af med de symptomer fra roden. Immunterapi vil være af afgørende betydning for at opnå den optimale target.
Hvorfor Immunterapi er velegnet til amyloidose og scene 3 nyresvigt?
I forekomsten af ​​amyloidose, primære eller sekundære faktorer (såsom tuberkulose, osteomyelitis, rheumatoid arthritis, etc) resulterer i aflejring af hemaleucin på glomerulær epitel- og mesangial område, hvilket yderligere resulterer i immun-medieret skade på raske glomerulære celler. Glomerulis er filtre af menneskelige legeme, der forhindrer næringsstoffer i at undslippe. Som glomerulær mekanisk filtrering barrierefunktion er nedsat, vil proteiner bærer negative ladninger løbe ind urin. Proteinuri er symptom, mens glomerulær beskadigelse er den underliggende årsag. Immunterapi har typiske virkninger i degenererende skadelige hemaleucin og reparere beskadigede glomerulære celler, så nyrerne kan genoprettes, og derfor symptomer kan fjernes.
Hvordan Immunterapi behandle amyloidose og stadie 3 kronisk nyresvigt?
Immunterapi integrerer Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og stamcelleterapi, og i mellemtiden anvender avancerede blod rensning teknik til at fjerne cirkulerende immun giftstoffer i blodet.
Videnskabelige forsøg er nødvendige, før behandlingen. En række følsomme indekser vil blive vedtaget for at sikre, at mængden af ​​immun abnormiteter og omfanget af renal overfølsomhed, hvilket vil lægge grundlaget for en effektiv behandling.
Blodplasma udveksling og blodperfusion vedtages bagefter at fjerne cirkulerende skadelige produkter i blod. Hvis de ikke fjernes, vil disse affald binder på nyrerne igen og forårsage tilbagefald af sygdommen.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy vil typisk frigive degeneration enzymer til at degenerere immunkomplekser i nyrerne, hvilket stopper yderligere betændelse til nyrerne. Hertil kommer, traditionel kinesisk medicin materialer også spile blodkar og fremskynde blodcirkulationen, hvorigennem tilstrækkeligt blod og næringsstoffer vil blive transporteret til reparation af nyrerne.
Endvidere stamcelle terapi behandling er vedtaget. Stamceller fremme fagocytter at sluge nekrotiske celler og væv fibrose. Kinesisk medicin ikke gendanne mislykkede nyreceller. I stamcelleterapi, stamceller med selvfornyende potens vil dele sig og differentiere sig til at give nye sunde celler til nyrerne. Celle-baseret behandling er et biologisk ikke-kirurgisk behandling teknik til behandling af amyloidose.
Rådgivning til fase 3 nyresvigt med amyloidose

Trin 3 er en afgørende fase. Aktiv behandling skubber fremad nyrefunktion inspirerende; mens der i forsinket behandling nyrefunktionen forringes hurtigt. Hvis du står en gentagelse af renale symptomer, foreslås det at søge sagkyndig behandling forslag og overveje behandling alvorligt.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: