2015年12月22日星期二

Kan Stem celleterapi Hjælp patienter med nyresvigt Undgå Dialyse i Kina

Mange patienter med fremskreden nyresvigt spørge os, om vores immunterapi kan hjælpe dem med at undgå dialyse. Ærligt talt, er virkelig svært at besvare spørgsmålet. Det er fordi, for enhver terapi i behandling nyresvigt, den nøjagtige behandlingseffekten afhænger af din virkelige tilstand, såsom GFR niveau, urinproduktion, nyre størrelse, dialyse kursus og så videre.
I nuværende behandling af nyresvigt, dialyse er stadig fremherskende. Som vi alle ved, er det faktisk hjælper patienter til at genopleve symptomerne og kan sænke lab indeks (såsom kreatinin niveau). Men som en kendsgerning, vil det ikke forbedre dine nyrer overhovedet. Mange komplikationer vil forekomme under dialyse. Under vedligeholdelse dialyse, vil dialyse interval blive afkortet, og patienterne vil gøre mindre og mindre urin; nyrefunktion falder og
Vil immunterapi hjælp til at undgå dialyse? Stamcellebehandling er fremsat på det grundlag, at forekomsten af ​​de fleste nyresygdomme er relateret til visse immunsygdomme. Det overvinder bivirkninger af konventionelle immun- blokkere og har terapeutisk virkning i at genoprette immunsystemet, blokering yderligere skader af nyrer og forbedre nyrefunktionen.
Men den nøjagtige behandling afhænger af din specifikke tilstand.
Generelt vil nyrespecialister vurdere den potentielle behandlingseffekt med stamcelleterapi ved følgende betingelser:
1. glomerulære filtrationshastighed (GFR)
GFR er en grundlæggende måling af nyrefunktion. Chancerne er, at hvis din GFR er højere end 10 eller 15, er det meget sandsynligt at slippe af dialyse. Men nyrespecialister peger også på betydningen af ​​andre indekser.
2. Nyre størrelse
Ved svigtende nyrer, mængden af ​​fungerende nyrefunktion tilbagegang meget. Som et resultat, effektive renale blodgennemstrømning falder og nyre størrelse aftager også. Derved kan nyrestørrelse også afspejle nyreskader grad.
3. Nedsat blodgennemstrømning
Jo bedre din nyre betingelse er, jo mere renal blodgennemstrømning være. Driften af ​​stamcelleterapi også har brug for visse flow blod. Uden blodgennemstrømning, vil der ikke være plads til traditionel kinesisk medicin og stamceller i stamcellebehandling at tage effekt i nyrerne.
Hvis du eller en elsket en man lider af nyresvigt, vil det være bedre at behandle sygdommen tidligere. Og hvis du ønsker at den mulige virkning behandling for din tilstand, kan du indsende dine detaljerede oplysninger til os eller kontakt online eksperter direkte. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: