2015年12月2日星期三

Alternativ end Ayurveda for nyresvigt

Ayurveda er en hindu system for traditionel medicin indfødte til Indien. Ayurveda behandling omfatter normalt flere store systemer, som omfatter shodhanna Shamana, pathya vyavastha, Nidan Parivarjan, Satvavajaya og Rasayana. Behandlingen af ​​nyresvigt er blandt de mærke anvendelsesområder for Ayurveda. I begrebet Ayurveda behandling, er kosten påvirkninger på den menneskelige krop sundhed fremhæves, og desuden, det understreger, at forkert livsstil og miljømæssige faktorer resulterer i ubalancer i kroppen og dermed give anledning til sygdomme.
Ayurveda behandling er kendt for at forsinke progression af sygdomme og hjælpe patienter tidligt stadie forbedret fra deres vilkår. Men med nyresvigt, sagen er ikke det samme. Som vi ved, nyresvigt er meget alvorlig nekrose på nyrerne med en stor del af nyre celler er døde / ikke bestået. I foreliggende medicinske område, faktisk vil ingen behandling at vende de døde nyreceller, herunder Ayurveda behandling. Dette er den hårde sandhed for nyresvigt, såvel som mange andre humane slutstadiet kroniske sygdomme. I de seneste år har videnskaben teknik været i gang i efterforskning af en bedre behandling til ildfaste humane sygdomme, og inspirerende, stamcelle behandling som en celle-baserede regenerativ terapi er vidne stor progression i behandlingen af ​​kronisk nyresvigt.
Hvad er stamceller? Efter årtier med medicinsk udforskning og eksperimentelle forsøg, stamceller har vist sig de tre generelle egenskaber: først, stamceller er i stand til at dele og forny sig i lange perioder; andet, stamceller er ikke-specialiserede For det tredje kan stamceller giver anledning til unspecialized celletyper. Stamceller er grundlæggende celler i organismen, som vil give anledning til celletyper med funktioner. Stamcelle reparation beskadigede orgel skader. Den selv-replikation evne stamceller betyder, at de kan regenerere i nye celler. De raske celler overtage de ubrugelige celler til at udføre nyrefunktion. De typiske regenerering og substitution evner stamceller illustrere deres stor vitalitet i nyresvigt behandlingsområdet.

Af ovennævnte grunde, stamcelleforskning i nyresvigt er blevet en uundgåelig tendens, der er håbet at hjælpe folk reducere lidelser, undgå dialyse / reducere hyppigheden og leve et lang levetid liv. I mange lande har stamceller infusion med held været anvendt til behandling af nyresvigt. Der var ingen komplikationer overhovedet, idet ekstraktionen, de cellulære implantater og udviklingstendenser i patienterne. Hvert år modtager vi omkring 1000 tilfælde af patienter fra ind- og udland og de fleste tilfælde en forbedring fra lidelser ske med dem. Det giver os også ekspertise og erfaringer i infusion af stamceller.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: