2015年12月2日星期三

Hvorfor patienter med nyresvigt Feel Like Opkastning i morgen

For patienter med nyresygdom, kan der have nogen unormale symptomer og ubehag i begyndelsen af ​​sygdommen. Men som patientens tilstand forværres, vil forskellige komplikationer som kvalme og opkastning vises. Symptom af opkastning er særlig alvorlig i morgen, hvorfor?
På grund af forskellige sværhedsgraden af ​​nyresvigt, sværhedsgraden af ​​opkastning varierer også fra en til en. Nyresvigt er en medicinsk tilstand, der er diagnosticeret med de fleste af de renale væv er beskadiget. Beskadiget nyre ikke udskiller giftstoffer, som kan forårsage skader på vores andre organer som lever, hjerne og hjerte. Normalt flere organer er beskadiget, jo flere symptomer, der er.
I nogle tilfælde, på grund af store mængder af toksiner i blodet, er meget tilbøjelige til at lide af acidose og elektrolytforstyrrelse patienter med nyresvigt. Opkastning er blot en af ​​de unormale præstationer af mave-spor påvirket af elektrolyt forstyrrelser. Ud med forøgelsen af ​​urea kvælstof, bliver mere og mere urinstof nedbrydes som ammoniak. Ammoniak stimulerer gastrointestinal mucosa, som også kan forårsage opkast.
Opkastning er en typisk symptom på nyresvigt. Normalt med forekomsten af ​​udelade, kvalme, dårlig appetit og andre beslægtede symptom vises såvel. På grund af alvorlige opkastninger, kan patienter med nyresvigt ikke indtages nok ernæring, hvilket ikke er gavnligt for deres fysiske tilstand og sygdom tilstand.
Da opkast i nyresvigt er forårsaget af høje niveauer af toksiner i blodet, roden løsning til remitterende dette symptom er at fjerne toksiner så meget som muligt. Der er to metoder, der kan hjælpe til at fjerne skadelige stoffer i blodet.
1. Dialyse: Dialyse fjerner giftstoffer i blodet straks og effektivt, men desværre kan det ikke komme nyre funktioner. Derfor, hvis patienter med nyresvigt, der lider opkastning vælger dialyse, de har brug for at gøre dialyse gentagne gange.
2. Immunterapi: Immunterapi fjerner giftstoffer i blodet gennem stigende nyre funktioner. Sammenlignet med dialyse, det virker langsomt, men fjerner opkastning fundamentalt.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: