2015年12月2日星期三

Komplikationer ved kronisk nyresvigt

Kronisk nyresvigt er den langsomme tab af nyrefunktion over tid. For de fleste mennesker nyresvigt opstår efter års have kronisk nyresygdom. Kronisk nyresvigt kan forårsage forskellige komplikationer, som primært ligger i de følgende aspekter:
(1) Symptomer på nervesystemet
Symptomer på nervesystemet er de vigtigste symptomer på Uræmi. I den tidlige fase af uræmi kan symptomerne omfatte svimmelhed, hovedpine, svaghed og faldet i både forståelse og hukommelse. Efterhånden som sygdommen skrider frem, kan der vises nogle symptomer såsom Dysphoria, muskeltrækninger og kramper. Til sidst, meget strengere symptomer kan forekomme, såsom apatiske ansigtsudtryk, døsighed, koma etc.
(2) Gastrointestinale symptomer
Den tidligste gastrointestinale symptom på Uræmi patient er tab af appetit eller fordøjelsesbesvær. Efterhånden som sygdommen skrider frem, kan der vises anoreksi, kvalme, opkastning eller diarré.
(3) Symptomer på hjerte-kar-systemet
Der kan forekomme hjertesvigt, arytmi, myokardiebeskadigelse osv, grundet Renal Hypertension, acidose, hyperkaliæmi, retention af natrium og vand, anæmi og giftige stoffer og så videre. Aseptiske pericarditis og smerter på precordial region kan ske for patienter med kronisk nyresvigt som følge af stimulering af urinstof eller urinsyre.
(4) Disorder af Metabolisme
Sukker tolerance af patienter falder. Negative nitrogen balance kan føre til afmagring af patienter, kakeksi og lav albuminemia. Lav albuminemia er en af ​​de vigtigste årsager til ødem til nyrerne.
(5) hudsymptomer
Pruritus (kløe hud) er den mest almindelige symptom, som kan være forårsaget af stimulering af giftige produkter til sensor på huden. Andre symptomer omfatter tør hud, afskalning med gullig-brun farve.
(6) Symptomer på Respiratory System

Når med acidose, patienterne indånder langsomt og dybt. Når med alvorlig acidose, kan der forekomme Kussmaul, en bestemt tilstand af acidose. Gas udåndede har urin lugt. Alvorlige patienter kan lide patologiske ændringer som lungeødem, fibrinouspleurisy, pulmonal forkalkning osv

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: