2015年12月4日星期五

Hvordan man behandler de komplikationer af akut nyresvigt?

Akut nyresvigt kan nemt forårsage forskellige komplikationer, så patienter med akut nyresvigt bør behandle sygdommen samt forebygge alle former for komplikationer. Mens hvad er de komplikationer af akut nyresvigt. Akut nyresvigt kan opdeles i tre faser: oliguri stage eller anuri stage, diurese stage og nyttiggørelse stage. I det følgende beskrives de komplikationer i forskellige stadier af akut nyresvigt.
(1) Komplikationer i oliguri eller anuri fase fase:
1. Infektion: Det er en af ​​de mest almindelige og alvorlige komplikationer.
2. Komplikationer af cardiovaskulære system: Det omfatter forstyrrelse af hjertefrekvens, hjertesvigt, pericarditis, forhøjet blodtryk, etc.
3. Komplikationer af nervesystemet: De manifestationer omfatter hovedpine, døsighed, muskeltrækninger, koma, epilepsi og så videre. Disse komplikationer vedrører fastholdelse af toksiner i kroppen, elektrolytforstyrrelser og syre-base ubalance.
4. Komplikationer af fordøjelsessystemet: Den indeholder anoreksi, kvalme, opkastning, abdominal udspiling, hæmatemese, hemafecia og så videre. Blødning er normalt forårsaget af gastrointestinale mucosa erosion eller stress mavesår.
5. Komplikationer af blod-system: Den hurtigt fald i nyrefunktionen kan nedsætte hemopoietin, der forårsager anæmi. Det meste af anæmi symptom er ikke alvorlig. Få tilfælde kan have en blødningstendens på grund af reduktion af blod koagulationsfaktorer.
6. Elektrolyt ubalance og metabolisk acidose: Det kan synes hyperkaliæmi, hyponatriæmi og alvorlig acidose, som er anført i de farligste komplikationer af akut nyresvigt.
(2) Komplikationer i diurese fase: I denne fase kan den daglige urinvolumen være 3.000 til 5,000ml. På grund af overdreven udledning, kan der forekomme dehydrering, hypokaliæmi, hyponatriæmi og så videre. Hvis ikke supplere rettidig, kan patienter dø af alvorlig dehydrering og forstyrrelse af elektrolyt.
(3) Komplikationer i recovery fase: I denne fase, serum carbamid og kreatinin niveau tilbagevenden til normal, symptomerne på Uræmi forsvinder, vil renale tubulære epitelceller fornyes og repareres. Nyrefunktion af de fleste patienter kan være helt restaureret og få patienter kan lide forskellige grader af nyrefunktion nyrefunktion.
Den mest videnskabelige behandlingsmetode for nyresvigt er at blokere renal fibrose fundamentalt og forhindre yderligere skade på nyrerne iboende celler. Gennem superaktiv kinesisk medicin, kan den patologiske nekrotisk væv opløses og udskilles ud af kroppen. Det kan også reparere beskadigede nyre iboende celler, styrer den patologiske skade af nyrer, og genvinde den nyrefunktionen.

Baseret på teorien er anført ovenfor, gennem års forskning, eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital skabe en effektiv terapi-Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Den har en særlig indvirkning på kronisk nyresygdom, nyresvigt og slutstadiet Uræmi. Efter mikroniseret, kan de effektive ingredienser i traditionel kinesisk medicin direkte nå læsioner gennem nyrerne område fra bagsiden. Det styrker relevansen og effektiviteten af ​​medicinen. Det kan blokere renal fibrose af kronisk nyresvigt i den tidlige fase og forhindre form sygdommen skrider i slutstadiet. For patienter med nyresvigt eller Uræmi, dialyse og symptomatisk behandling kan bruges før Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, så nyrefunktionen kan forbedres, og endelig patienterne i slutstadiet kan opnå godartet overlevelse. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan blokere processen med renal fibrose fundamentalt. Det er den mest videnskabelige behandlingsmetode for nyresvigt.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: