2015年12月22日星期二

Hvordan man kan reducere creatininniveauer kronisk nyresvigt

Creatininniveauer virkelig kan afspejle graden af ​​nyreskade i nyresygdomme, herunder kronisk nyresvigt. Mange patienter er meget bekymrede, når deres kreatinin niveauer er høje. Så hvad er de metoder til at reducere kreatinin niveauer hos patienter med kronisk nyresvigt? Se her.
Lad os først at vide, hvordan kreatinin når til et højere niveau. Den høje kreatin niveau er ofte resultatet ved den kontinuerlige akkumulering af kreatinin i kroppen. Hvorfor kreatinin kan ikke elimineres ud af kroppen? Dette skyldes i den fase af kronisk nyresvigt, er den mest nyrefunktionen tabt, og resten nyre funktioner kan ikke udvise kreatinin rettidig. Så kreatinin vil opbygge i kroppen, og det ofte skubber kreatinin til et højt niveau.
På den anden side, creatinin, som en metabolisk affald og toksin, er skadelig for nyrerne, hvis den hele tiden hober sig op i kroppen. Creatinin kan yderligere tilføje ekstra byrde til nyrerne, der allerede er beskadiget for patienterne med kronisk nyresvigt.
Så det er meget vigtigt at reducere creatininniveauer for patienter med kronisk nyresvigt. Traditionelle metoder til at reducere creatininniveauer generelt omfatter medicin og dialyse. Begge to metoder kan normalt fjerne diverse affald og giftstoffer såsom kreatinin ud af kroppen i løbet af kort tid, men det mangel ved begge metoder er, at de ikke kan komme nedsat nyrefunktion, så kreatinin niveauer stiger, når de stopper med at tage medicin eller laver dialyse.
Micro-kinesisk medicin, som ikke alene kan hæmme progressionen af ​​renale skader, hvilket er den primære årsag til kronisk nyresvigt, men også kan reparere beskadigede nyre væv og inddrive nyrefunktioner, således at den overdrevne kreatinin komme ud af den legeme.
Ovenstående er den metode, som fundamentalt kan løse problemet med de høje creatininniveauer for patienter med kronisk nyresvigt. Udover den videnskabelige behandling af Micro-kinesisk medicin, bør andre forhold også være opmærksom på. Og disse opmærksomhed kan sammenfattes som følgende.
I kosten, bør patienter med høje kreatinin niveauer undgå fødevarer rige på fosfor, såsom de akvatiske produkter eller vandplanter, som omfatter dyr lever, jordnødder osv Desuden bør patienterne undgå de fødevarer, som er rige på salt eller lavere kvalitet protein .

Det sidste er life opmærksomhed som omfatter udvikle en god livsstil og deltage nogle ordentlige sport og så videre. Ved alle disse metoder, kan patienter med kronisk nyresvigt reducere deres høje kreatinin niveauer effektivt. Endvidere kan situationen ved kronisk nyresvigt være velkontrolleret og gradvist repareret.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: