2015年12月4日星期五

Sådan Lavere Kreatinin i dialysepatienter

Mange patienter spørger, hvorfor deres kreatinin falder så langsomt efter de er dialyseres. Hvad kan vi gøre for at sænke kreatinin i dialyse? Som for disse spørgsmål, vil eksperterne give os svar.
Dialyse, som erstatning behandling, kan erstatte nyrerne fjerne disse toksiner og affald akkumuleret i organer, men hvorfor patienterne stadig har et højt kreatinin niveau selv de er i dialyse?
På det tidlige stadium af dialyse, vil nedgangen i kreatinin ikke indlysende. Det er grunden til, at patienterne klager over kreatinin falder så langsomt. Faktisk, sammen med stigningerne i antallet af dialyse, kreatinin niveauer kunne reduceres mere naturligvis.
Men dialyse er en ideel løsning i at sænke kreatinin?
Som en kendsgerning, er dialysebehandling bare bruges til at hjælpe nyrerne fjerne giftstoffer, herunder kreatinin, det er bare ude af stand til at gøre nyrefunktionen genoprettet. Så når dialysen er færdig, kreatinin altid klatrer op hurtigt. Faktisk kan dialyse ikke alene fjerne alle de affald i kroppen.
Så dialyse er ikke i stand til at reducere kreatinin grundlæggende. Hvorfor kunne det ske? Dette skyldes, at den underliggende årsag til højt kreatinin niveau skyldes beskadigelse af nyrer og faldet i glomerulus filtrationshastighed. Hvis problemet ikke er godt løst, kreatinin ikke kan virkelig sænket.
Stillet over for dette dilemma, foreslår vi Immunterapi, blandt hvilke kan Immun Clearance fjerne alle de giftstoffer og affald, herunder kreatinin, så patienterne ikke vil stå det fænomen, kreatinin er stadig meget høj efter dialyse.
Immun Clearance faktisk skaber et rent og sundt miljø i kroppen, som er meget nødvendig for den senere erstatning for nyrerne. Micro-kinesisk medicin, som en del af immunterapi, bare spiller sin del her.
Micro-kinesisk medicin direkte sigter på reparation af de beskadigede nyrer. Når nyrerne repareres, kreatinin vil naturligvis reducerer, selv gendanner til et normalt niveau.

Effekten af ​​Micro-kinesisk medicin kan bemærkelsesværdigt vist først efter mellemlang og lang sigt i stedet for i en kort sigt. Så hvis du er en dialyse patient, så længe du overholder denne behandling, din kreatinin naturligvis kan reduceres, og du kan endda have håb om at slippe af dialyse!

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: