2015年12月22日星期二

Hvorfor kan Kronisk nyresvigt Årsag Hypertension?

Grunden til, at Hypertension kan ske for patienter med kronisk nyresvigt er kompleks. For Kroniske Manglende patienter i tidligt stadium Nyrer, at ændringen af ​​frit natrium i kroppen ikke let opdages. For patienter med kronisk nyresvigt, ændring af blodtryk og deres følsomhed over for salt, er højere end normale mennesker.
For de fleste Kroniske Manglende patienter i slutstadiet Nyrer, deres Hypertension forårsaget af vand og natrium retention, eller forøgelse af blodvolumen og ekstracellulære væske volumen. På dette tidspunkt, det øgede niveau af blodtryk har en perfekt positiv korrelation med salt indtag. Slagvolumen af ​​patienter stiger mens plasmareninaktivitet falder. Senere slagvolumen kan returnere normal, men obstruktion i perifere fartøjer kan forhøjet. I øjeblikket anæmi og arteriovenøs fistel kan også forværre belastningen af ​​hjertet. Efter at have taget dialyse kan blodtrykket reduceres til normalt niveau på grund af dehydrering.

For en lille del af patienterne, der kan forekomme vandmængde faldt og plasmareninaktivitet steg som følge af forskellige faktorer såsom opkastning eller diarré. I øjeblikket hvis patienterne tager dialyse, kan der forekomme indlysende raise af blodtrykket på grund af dehydrering, hvilket fører til stædig Hypertension. I denne situation er det bedre at tage flere typer hypotensor samtidig med henblik på at kontrollere blodtrykket. Nogle rapporter også sige, at nyresvigt Hypertension er forårsaget når højt inhibitor af natrium transport direkte eller indirekte forøge koncentrationen af ​​calciumion i glatte muskelceller, og derefter føre til vasokonstriktion, hvilket forhøjet blodtryk.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: