2015年12月2日星期三

Hvordan reducerer jeg Dialyse Frekvens med nyresvigt

Dialyse er ikke din eneste valg med nyresvigt. Patienter i år med dialyse kan have chancen for at komme af med dialyse her. Håbet behandling ligger i fælles behandlinger af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og stamcelleterapi.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er at gøre mikro-forarbejdede traditionel kinesisk medicin til at trænge ind i nyrerne gennem eksterne mikroskoper. Patienter med nyresvigt har svær nyre ardannelse, som et resultat af, hvor de har forskellige kliniske manifestationer, såsom dårlig appetit, vand og natrium rentention, kvalme, opkastning, høj kreatinin niveau, træthed, anæmi osv Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er målrettet at forbedre systemiske vilkår og forbedre livskvalitet.
Del 1. Dilate blodcirkulationen i systemiske blodkar og styrke effektive blodperfusion for at lindre intern høj giftig tilstand og stabilisere den generelle tilstand. Behandling effekter hovedsagelig omfatter:
Først Forbedre glomerulær filtration tilstand og forsinke progression af glomerularsclerosis. Kliniske manifestationer omfatter hovedsagelig:
* Øget urinproduktion, mørkere urin farve og fortykkelse lugt.
* Nedsat urin protein lækage og urin okkult blod.
* Remitterende hævelse tilstand.
For det andet, lindres systemiske toksiske statslige og forskellige system remissioner:
* Remission af den samlede svaghed
* Face og palme huden bliver rødmosset
* Flere sveder.
* Blodtryk stabiliseret og antihypertensiv medicin dosis kan gradvist reduceres.
* Remitterende ammoniaklugten
* Bedre appetit
* Uræmisk gastrisk symptomer såsom kvalme og opkastning forsvinder
* Mave-tarmkanalen funktion forbedret og defecate fremskynde.
Del 2. Blok op renal fibrose, forbedre forskellige mikroelementer til nyrerne og reparere beskadiget nyre struktur. Behandling effekter hovedsagelig omfatter:
* Urin undersøgelser kan afsløre uklar urin med blodpropper inde.
* Faldende serumkreatinin, carbamid og urinsyre niveauer.
* Øget glomerulære filtrationshastighed
* Forbedring af anæmi tilstand.
Stamcellebehandling
Stamceller har stærke reparation evne. De er kendt som en gruppe af udifferentierede celler, der kan regenerere masser af afkom, der har nøjagtig den samme funktion som original celler. Stamceller, efter indtastning nyreskader kan differentiere til forskellige celletyper, der er nødvendige af nyrerne, såsom glomerulære endotelceller, glomerulære epitelceller, mesenchymale celler, renale tubulære celler osv Stamceller vil kræve visse blodgennemstrømningen i nyrerne, hvis der ikke blod kører, vil der ikke være miljø for stamceller kan fungere på nyrerne. Stamcellebehandling har mange flere fordele i forhold til nyretransplantation til patienter med nyresvigt. Det er biologisk effektiv og sikker behandling og har vist sig at i høj grad forbedre levetiden og mindske dialyse intervaller. I bedre sager, hvis du stadig gør urin og har bedre resterende nyrefunktion, er der chancer for helt at slippe for dialyse.

Så hvis du eller en elsket har nyresvigt, og har været i dialyse i lange år, er der stadig håb her. Komplikationer af nyresvigt er de mest farlige for nyresvigt, og vi håber at kunne hjælpe patienter med nyresvigt at eftergive deres lidelser. Hvis du har brug for hjælp, skal du bare kontakte os.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: