2015年12月2日星期三

Alternative behandlinger for End-Stage nyresygdom (ESKD)

Slutstadiet nyresygdom (ESKD) i høj grad påvirker livskvalitet og patientens forventede levetid. Derved bliver patienterne forsøger deres bedste for at søge efter tilgængelige alternative behandlinger for sig selv. Du vil få fuld information fra følgende passage.
Dialyse
Dialyse er at filtrere blodet gennem semipermeabel membran. Dets vigtigste funktion er at fjerne overskydende toksiner (såsom kreatinin og urea kvælstof) i din krop for at undgå deres videre skader på hjerte, hjerne, mave-tarmkanalen, etc. Det er faktisk den form for behandling, der genoplever symptomerne i stedet for at reparere underliggende nyreskader.
Nyretransplanterede
Efter nyretransplantation, kan mange slippe af dialyse. Nogle kan tilbage til arbejdet. Men nogle patienter kan risikere akutte infektioner, især hvis patienten er diabetisk eller har andre primære immunsygdomme. Patienterne bliver nødt til at vedtage livslange immunosuppressive lægemidler til den transplanterede nyre. I mange tilfælde kan patienter finde kreatinin stiger eller andre renale symptomerne vender tilbage igen inden for flere måneder til over et år.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy tager storhed og mirakel af traditionel kinesisk medicin, alle kinesiske urter er fra naturen, så det har ingen bivirkninger. Terapeutiske virkninger af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for slutstadiet nyresygdom (ESKD) hovedsagelig omfatter:
1. udvide blodkarrene, forbedre effektiv blodperfusion og lindre "tre store" stat inden nyrerne, således at lette renal iskæmi, forbedre højt blodtryk og fremskynde reparation af de beskadigede renale iboende celler.
2. Hæmme inflammatorisk skade. Aktive ingredienser i kinesisk medicin kan degenerere skadelige excelluar matricer og inaktivere meditative faktorer for at blokere op fibrose af nyrerne.
3. Blokprogrammering af trombose og koagulering. Dette vil sikre tilstrækkelig næringsstoffer og blod supplement til nyrerne og gøre det bedre at sænke toksinindholdet gradvist.
Stamcellebehandling
Engang, hvor en nyre svigter, kunne du meget overveje det som en dødsdom. Igennem de medicinske undersøgelser siden 1960'erne, har den store biologiske funktion af stamceller drevne eksperter til at foretage løbende efterforskning at reparere væv og orgel skader af stamceller.
Stamcellerne, som er foreslået, er en type af umodne celler, som har evnen til at forny sig selv i nye afkom, der har samme funktion som original dem. Med stamcelleforskning forløber, stamceller kan dyrkes in vitro. Helbredende virkninger af stamceller til ESKD kan ses fra følgende aspekter:
A: Stamceller kan dele sig og differentiere i mange nyreceller til at reparere beskadigede nyretubuli og renale glomerulis. Fremover vil stamceller bidrage til reparation og regenerering af arrede nyrer.
B: Stamceller vil frigive celle faktor eller vækstfaktor til visse læderede nyre område for at fremme helbredelse.
C: Stamceller kan tiltrække fagocytter til at sluge immunkomplekser, således at blokere nyrebetændelse. Desuden vil stamceller aktiverer nyrepapillerne for at fremskynde selvreparerende proces af nyrerne.
D: Stamceller rekonstruere immunsystemet. Patienten kan genvinde og godt beskytte sig mod forskellige bakterier indtrængen.

Som vi kan finde, kan forskellige behandlinger bringe forskellige behandlingsmetoder effekter. Det vil være bedre at have en fuld forståelse, før du modtager en terapi. Hvis du har brug for yderligere relaterede oplysninger, kan du spørge vores eksperter via e-mail eller online-tjenesten.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: