2015年12月26日星期六

Behandling for perikardieeffusion i nyresvigt Syge

Perikardieeffusion er unormal tilstand, hvor overskydende væske ophobes i perikardievæske hulrum. Fordi rummet i perikardiehulrummet er begrænset, kan væskeretention øge intrapericardial tryk, som kan have en negativ forringe hjerte funktioner. Hvis nyresvigt patienten oplever perikardieeffusioner er følgende omfattende behandlinger rådgivet:
Først dialysebehandling
Patienter med perikardieeffusion har for meget vand i deres krop, og nyrer mister evnen til at fjerne det. Dialyse er at fjerne overskydende væske og opløste stoffer gennem en semi-membran, ved hjælp af hvilken patienterne nedsætter hjertefrekvensen skader.
For det andet, korrekt hypoproteinemia
Protein er en vigtig komponent til at bevare en stabil plasma osmotisk tryk. Overskydende protein tab vil falde osmotisk tryk og bly vand til at løbe ind i væv, hvilket naturligvis vil forværre væskeretention. Patienterne med proteinuri nødt til at supplere deres tabte proteiner, som regel 0.6-0.8g / d.kg med mindst 80% kommer fra kvalitet animalske proteiner.
Tredje, lægeurter
Når patienter med nyresygdomme udvikler perikardieeffusion, den pågældende spørgsmål er, hvordan du fjerner symptomet og forhindre forværring af nyreskader. Typisk vil ingredienser i traditionel kinesisk medicin modstå renal inflammation og koagulation for at blokere op renal fibrose og beskytte resterende nyrefunktion. Den medicin vil fremskynde blodcirkulationen og fjerne stasis at levere essentielle næringsstoffer til nyttiggørelse af nyre filtrering systemer. Når blodcirkulationen forbedres og renal filtration evne genoprettet, vil vand fastholdelse i vitale systemer reducerer gradvist og hjerte-tung byrde lettes betydeligt.
Påmindelse Nyre:

Evne til at bevare den interne balance vand typisk hører til nyrerne. De fleste patienter med nyresvigt er tilbøjelige til vand bevarer til en vis grad. I moderat perikardieeffusion, behøver patienterne ikke finde nogen ubehag overhovedet. Derved præventive metoder i hverdagen er ret vigtigt.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: