2015年12月4日星期五

Er Creatinin 200 betyder nyresvigt

Er Creatinin 200 betyder nyresvigt? Mange patienter er meget bekymrede over dette spørgsmål. Så jeg ville elske at diskutere om dem i detaljer.
Generelt tilfælde de normale værdier for serumkreatinin er i mellem 40 til 120. Og mænd som regel er en lille smule højere i værdierne af Kreatinin end kvinder .. Så kreatinin 200 er en smule højere sammenlignet med de normale værdier.
Så gør Kreatinin med 200 værdier betyder nyresvigt? Det gør det ikke. I normal situation, hvis nyresygdom har udviklet sig til nyresvigt, deres serumcreatininniveauer i patienterne som regel at nå op til 1000 pmol / l.
Ifølge eksperterne er Serum Kreatinin normalt bruges som en magtfuld indikator i afspejling af nyre funktioner. Hvis folks Kreatinin værdi overstiger det normale spektrum af referenceværdier, det normalt indikerer, at hans eller hendes nyre funktioner er begyndt at falde.
I overensstemmelse med klassificeringskriterierne for nyreinsufficiens, for patienter med kreatinin 200, dette tilfælde tilhører den decompensatory periode, så det betyder også, at patienterne ikke har nået den fase af nyresvigt.
I perioden nyreinsufficiens, i dette øjeblik skaden graden af ​​nyrer kun optage en lille del i hele nyrefunktion, så nyrer er stadig i stand til at opretholde balancen staten om kroppens indre miljø. Selv om den serumkreatinin har overskredet den gennemsnitlige værdi, patienterne har som regel ingen tydelige ubehagelige følelser, og der er sjældent nogen kliniske manifestationer i klinisk.
På dette tidspunkt, er patienterne nemt forsømmer denne ikke nærliggende situation, og så de kan være usandsynligt at få en standard behandling på et hospital. Men netop det sorgløshed holdning fører i sidste ende til den fortsatte nedgang i de renale funktioner samt den stigende stigning i kreatinin niveauer, omsider, disse patienter vil skrider ind i den forfærdelige nyresvigt scenen.

Ud fra ovenstående forklaring kan vi se, at Creatinin 200 ikke betyder nyresvigt, i stedet, nyresvigt henviser Kreatinin når til omfanget mellem 442 til 707umol / l. På den anden side, selvom Creatinin 200 ikke betyder nyresvigt, patienter med en sådan form for kreatinin er stadig nødvendigt at tage efter behandlingen, således at de kan forebygge sygdommen forværres i den fase af nyresvigt. I stedet for udelukkende sigter mod at sænke creatininniveauer af forskellige lægemidler, fokuserer vi på behandlingen af ​​den beskadigede nyre membran og andre skadet væv, således at sænke Creatinin fra de grundlæggende årsager. Hvis du er interesseret, så tøv ikke med at kontakte os venligst.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: