2016年2月27日星期六

Hvordan at slippe af Dialyse for nyrefunktion 10

Vores nyrer er vigtige organer, som er ansvarlige for filtrering blod, secernerer hormoner (såsom EPO og renin), og regulerer syre-base-balance. Når nyrefunktionen falder til 10 procent, en stor del af nyre celler er alvorligt skadet eller stoppe for at arbejde, som følge af hvilke patienter vil præsentere overordnede komplikationer, såsom anæmi, korte åndedrag, hævelse, proteinuri, hjerte-kar-komplikationer, osv betydningen af ​​dialyse er, at det kan fjerne ophobede giftstoffer i vores krop på kort tid, ved hjælp af hvilken sådanne livstruende komplikationer som arytmi, hjertesvigt og højt kaliumindhold kan overføres. Men som vi alle ved, er dialyse ikke rettet mod at forbedre nyrerne. Det kan også forårsage mange komplikationer, både på kort sigt og på lang sigt. Nyrefunktion fortsætter med at falde i forlænge løbet af dialyse.
Men der er store chancer for patienter med nyresvigt med nyrefunktionen 10.-Med kombineret behandlinger af stamcellebehandling og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, vi håber at kunne hjælpe patienter med nyrefunktionen 10 at forbedre nyrer til et tilfredsstillende niveau og slippe af dialyse .
Stamcelleterapi for at forbedre nyrefunktionen: Stamceller er primære celler af menneskelig krop og er grundlaget for at danne alle humane væv og organer. Under god stand, kan de differentiere i ønskede celletyper i væv. Klinisk mest almindeligt anvendte stamceller i behandling af nyresvigt omfatter knogle imorgen stamceller og navlestrengsblod stamceller. Efter indvinding, testning, dyrkning og formering, vil stamcellerne injiceres i kroppen gennem venerne, hvorved opdatering af nye nyreceller og erstatte de døde nyreceller i at vise nyrefunktionen. Aktive faktorer produceret af stamceller kan også aktivere nyreceller at udskille erythropoietin og dermed forbedre produktionen af ​​røde blodlegemer og remitterende tilstand anæmi. Desuden stamceller kan også inhibere immunitet, producere nye immunceller og rekonstruere immunsystemet. Det er systemisk behandling virkninger af stamceller.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anvendes ofte før og efter behandlingen af ​​stamceller. Gennem dilatere renal blodkar, fjerne inflammation og fjerne stasis, kan Micro-kinesisk medicin blokere for yderligere renal fibrose, lette renal iskæmi og rydde op mikromiljø af nyrerne. Dette sikrer en lav toksicitet miljø for stamceller kan fungere i nyrerne meget bedre. Men med helt arrede nyrer, er der ikke plads til hverken stamceller og kinesisk medicin til at tage på nogen effekt.
For patienter med nyresvigt med nyrefunktionen 10, kan de helt undgå dialyse med de nævnte behandlinger. I mellemtiden bør patienterne også sørge for at undgå infektioner og tage en afbalanceret kost, ved hvilke patienter kan have en god bedring.

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med din tilstand, uanset om sygepleje eller behandling, kan du konsultere os direkte. Håber gennem fælles indsats kan gøre livet meget glade med forbedrede nyrer og fysiske tilstand!

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: