2016年3月8日星期二

Creatinin Niveau for dialyse

Kreatinin er en grundlæggende måling af nyrefunktion. Det er hovedsagelig metaboliseres af muskel- og bør normalt fjernes af nyrerne. Men kreatinin niveau er ikke følsom nok afspejler nyrefunktionen. Det er fordi vores nyre funktionel dekompensation er meget stærk. Derved vil lette nyreskade ikke forårsage højt kreatinin niveau med det samme. Kun når nyrefunktionen falder 50 procent af sin oprindelige, vil kreatinin stige naturligvis.
Let forhøjelse af kreatinin ikke umiddelbart kræver dialyse. For at forstå det bedre, har vi brug for at vide funktioner dialyse. Faktisk, dialyse er ikke en behandlingsmetode. Som vi ved, nyrer er meget vigtigt for os, at de kan filtrere blod, udskiller hormoner og regulere saldi på erythrocytter. Hvis nyrer stoppe med at arbejde, vil giftstoffer ophobes i vores krop og mange komplikationer kan forekomme. Hjertesygdomme, koronar sygdom, korte åndedrag, hjernen problemer ... .those er blandt livstruende komplikationer. På dette tidspunkt, kan dialyse som en kunstig filter bidrage til at lindre komplikationer ved at fjerne affald i kroppen kunstigt. Men dialyse vil ikke forbedre nyrerne.
Generelt for ikke-diabetikere, dialyse kan startes, hvis GFR er mindre end 10; til diabetikere med nyresvigt, kan dialyse indledes lidt tidligere-regel lavere end 15. Men i tilfælde af følgende situationer opstår, skal dialyse også startes:
1. Patienter oplever typiske symptomer på nyresvigt, herunder hud kløe, træthed, opkastning, dårlig appetit og vægttab
2. Alvorlige erythrocyt ubalancer, især hvis serumkalium er højere end 6,5 mol / l
3. Ledsaget alvorlig metabolisk acidose (PH <7,1)
4. indlysende hævelse, ukontrolleret højt blodtryk, symptomer på hjertesvigt forårsaget af overdreven væskeophobning (hurtig hjerterytme og korte åndedrag)
5. Blødning tendens på den forudsætning af nyre forringelse funktion

6. uræmisk hjernesygdomme, søvnighed og perifere læsioner

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: