2016年2月23日星期二

Nyresvigt bør være opmærksomme på patologiske ændringer på Heart

Efter en periode med behandling, for nogle patienter med nyresvigt, vil sværhedsgraden af ​​nyresvigt afhjælpe i en vis grad, men endelig de er døde af hjertesygdomme. Deres familie kan ikke forstå denne sag, så forklaringen er lavet her af eksperter fra Shijiazhuang nyresygdom Hospital. Samtidig, foreslår vi nyresvigt patienter til at være opmærksomme på patologiske ændringer på hjerte.
Patienter med nyresvigt opstår normalt komplikationer af kardial system. Hjertesvigt er en alvorlig komplikation og den vigtigste årsag, der fører til døden for patienter med kronisk nyresvigt. Hjertesvigt af patienter med kronisk nyresvigt, er resultatet af forskellige faktorer:
■ Hypertension: Langsigtet Hypertension kan forværre belastningen af ​​hjerte, føre til ventrikulære væg hypertrofi og kardiomegali, således gradvist fører til hjertesvigt. På Uræmi stadie, koncentrationen af ​​catecholamin i blodet stiger, og dens stigende grad tæt vedrører hjertesvigt. Desuden kan udviklingen af ​​atherosklerose forværres af hypertension bede hjertesvigt.
■ Harms af uræmisk toksin: Når med kronisk nyresvigt, er patienternes krop stablet med skadelige metaboliske produkter, som hæmmer hjertemuskel og derefter føre til kardiomyopati, hvilket fører til falde af myocardium funktion og hjertesvigt.
■ Elektrolyt stofskiftesygdom og acidose: Når med kronisk nyresvigt, elektrolyt turbulens forårsager ændringer i hjertemuskulaturen og uro, hvilket fører til hjertearytmi og hjertesvigt.
■ Nedsat anæmi: patienter med kronisk nyresvigt lider af anæmi i lang tid, hvilket forårsager hjertemuskulaturen hypoxi og føre til nedgang af hjertefunktionen. På grund af organisme kompenserende, puls accelererer og minutvolumen øges. Hjertesvigt kan være forårsaget af langvarig tungt hjerte-belastning og iltmangel af hjertemusklen.
■ arteriovenøs fistel anvendt i dialyse: Fordi veneblod har store mængder af Biflod, er hjerte-load forværret, hvilket kan føre til hjertesvigt endelig.
■ Åreforkalkning: Åreforkalkning kan accelereres ved både den efterfølgende Hypertension af kronisk nyresvigt og hyperlipæmi efter dialyse, som fører til øget dødelighed for patienter med kronisk nyresvigt. I processen med dialyse patienter dør sædvanligvis af myokardieinfarkt.

■ Dårlig-immunitet: I Uræmi periode, kan dårlig immunitet føre til infektioner nemt og derefter forårsager myocarditis eller pericarditis, hvilket førte hjertesvigt.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: