2016年2月24日星期三

Kan jeg leve ti år med nyresygdom i slutstadiet

Terminal nyresygdom (ESRD), som et andet navn på nyresvigt, forkorte folks liv alvorligt. Men hvordan kan ESRD patienter lever på alle? Kan de lever ti år lang? Jeg er glad for at fortælle dig, at ESRD patienter kan leve ti år længe, ​​hvis deres sygepleje er kvalificerede og også de vedtager rettidig og effektiv behandling.
Immunterapi er en alternativ behandling for ESRD. Forskellig fra konventionel behandling for nyresvigt, siger dialyse og nyretransplantation, Immunterapi præsenterer ingen bivirkninger. Immunterapi er en forbindelse behandling for mislykkede nyrer og den behandler ESRD gennem kinesisk medicin og Stem Cell behandling.
Gennem Immunterapi, kan nyrefunktion øges til en vis grad. Vi ved ESRD opstår bare fordi nyrerne mister mot af deres funktioner. Så når svækket nyre funktioner er i høj grad genvundet, endsige ti år, kan nogle ESRD patienter leve så længe som for en normal person.
Immunterapi øger nyrefunktion hovedsageligt gennem Stamcellebehandling. I mange lande Stamcellebehandling er i fase af test, men i Kina, har denne avancerede medicinsk behandling blevet anvendt i klinisk til behandling af forskellige ildfaste og dødelige sygdomme, herunder ESRD. I Immunterapi, før anvendelsen af ​​Stamcellebehandling, kinesisk medicin er normalt bruges til at rense interne miljø. Vi kender på grund af nedsat nyrefunktion, store mængder af toksiner hober sig op i blodet, hvilket ikke er gunstigt for overlevelsen af ​​stamceller. Men efter kinesisk medicin, interne miljø kan rengøres og stamceller overleve og displayfunktioner nemt. Stamceller har særlige funktioner, og så længe de viser funktioner i nyren, kan nekrotiske nyreceller erstattes af dem og dermed nyre funktioner øges.

Konklusionen er, hvor længe kan en ESRD lever virkelig afhænger af, hvad patienterne gør, ikke hvad lægens sige.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: