2016年2月24日星期三

Bedste nyretransplantation Hospital i Kina

Hvad er den bedste nyretransplantation hospital i Kina? Patienter med slutstadiet nyresvigt søger at lede efter tilgængelige behandling løsninger for sig selv. Hvis du indsamle oplysninger fra forskellige aspekter, vil du komme til at drage den konklusion, at der er flere behandlingsmuligheder for dig, og nyre transplantation er blot en af ​​dem:
1. Dialyse
Dialyse refererer til at fjerne overskydende toksiner i kroppen ved hjælp af dialysatoren. Normale nyrer har tre hovedfunktioner: 1) filtrat blod, fjerne affald og forhindre næringsstoffer lækage; 2) regulere saldi på elektrolytter og syre-base; 3) udskiller forskellige hormoner, såsom renins, EPO, prostaglandin, osv;
Dialyse faktisk kun udføre en del af de to første funktioner, og hjælper ikke for den tredje. Efter dialyse faldt toksinindholdet vil gøre du føler dig bedre; men dialyse vil bringe mange andre komplikationer, såsom infektioner, fejlernæring, muskelkramper, hypotension, kombineret hjertesygdomme osv
2. nyretransplantation
Nyretransplantation har været kendt af mange. Efter transplantation, mange ikke behøver dialyse og kan gå tilbage til arbejdet. Men i nogle, kan kreatinin niveau stige i uger til måneder efter transplantationen. Immunosuppressive lægemidler nødvendig efter transplantation at eftergive de afvisning svar. Men fra en langsigtet synsvinkel, nyreskader forbundet til afslag kan ikke helt undgås. Primære nyrelidelser kan gentage sig i nogle tilfælde.
3. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en nyskabelse fra traditionel kinesisk medicin. De kinesiske fytoterapi ingredienser gennemsyret i nyre område direkte af mikrobølger. Planteingredienser udvide renal blodkar, blokere op renal inflammation, fjerne blod immobilitet og degenerere excellular matricer (ECM), som vil drive væk sygdomsfremkaldende faktorer, forbedre næringsstof supplement til nyrer og skabe en lav giftigt betingelse for aktivering af beskadigede nyre celler og genoprette effektiv renale glomerulære funktioner.
4. stamcellebehandling
Stamceller er selvfornyende og uendelige differentiere frø celler. De er stand til at dele sig i celletyper med specialiseret funktion, såsom en levercelle, fedt celle, muskelcelle osv Stamcellebehandling refererer til infusion godt in vitro dyrkede celler gennem venerne for at tilføre masser af sund renal iboende celle til nyrevæv reparation og funktion ombygning. Stamcellebehandling har vist kendetegnende funktion at rekonstruere immunsystemet, hvorved det har lovende fremtid i behandling af autoimmune nyresygdomme, såsom lupus, Purpura, Diabetes og hepatitis associeret nyrelidelser.
konklusion:

Behandlingsmuligheder for patienter med nyresvigt introduceres et godt stykke over. Shijiazhuang nyresygdom hospital er den største nyresygdom hospital i Kina, en af ​​de store skala nyresygdomme hospitaler i verden. Vi forstår det dybt, at den beslutning, du foretager behov fulde overvejelser. Eksperter til rådighed for dig at få svar på nogen berørte spørgsmål.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: