2016年2月27日星期六

Lean Hvordan man behandler den prærenal Manglende Før Internationale Nurse dag

12. maj er den internationale Sygeplejerske Dag og etableringen af ​​denne festival er for højtideligholdelsen af ​​én person --- Lawrence Nightingale. Før ankomsten af ​​denne store festival, nyre eksperter på vores hospital tilbyde viden om, hvordan man behandler prærenal Fejl i det følgende.
Prærenal Manglende refererer nyrefunktionen Manglende fremkaldt af utilstrækkelig renal volumen blodkar og manglen på den renale blodgennemstrømning volumen.
De vigtigste årsager til den prærenal Manglende omfatter nyre- eller udenfor-renal hydrering induceret af diarré, opkastning, eller den store mængde anvendelser af diuretika, For mindretal grunde, der omfatter ichorrhemia, akut pancreatitis, og de store doser af hypotensor, alle vil kunne fremkalde blodvolumen absolutte eller relative insufficiens af blodvolumen.
Udover at reducere den minutvolumen kunne også føre renal blodvolumen utilstrækkelig. Herefter vil vi diskutere behandlingen for prærenal Manglende.
I tilstanden af ​​dehydrering, er årsagen til de prærenal oliguri hovedsageligt forårsaget af tabet af væsken. På dette tidspunkt, skal patienterne levere væsken i den tid, da utilstrækkelig væsken kan gøre de renale hæmodynamik yderligere forværres, omsider, som kan føre til den renale tubuli degenerering eller nekrose af de akutte nyretubuli.
Hvis væsken er allerede nok, men den oliguri staten fortsætter eksisterende vedvarende, så bør vi de lægemidler, der både kan beskytte de renale blod volumen samt nyrefunktionen, især brugen af ​​dopamin. Undertiden anvendelser af kun hypotensor eller diuretika kan vende prærenal Nyrefunktion Manglende.

Nu jeg gætte, du kan have en generel viden om, hvordan man behandler prærenal Manglende. W hat du har lært her, kunne være en gave til den internationale Sygeplejerske Day.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: