2016年2月19日星期五

Nyresvigt Behandling Hospital i Kina

Nyre hospital behandlingssvigt i Kina-Shijiazhuang nyresygdom Hospital
Shijiazhuang nyresygdom Hospital er den største nyresygdom specialiserede hospital i Kina. Det blev grundlagt i 1986. Efter mange års udvikling, har det udviklet sig til en international moderniseret hospital i behandling af nyresvigt. Terapier til behandling nyresvigt omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy + stamcellebehandling, som har til formål at forbedre nyrerne og hjælpe patienterne til at mindske lidelserne.
Mål holdning til nyresvigt-en af ​​vores mål
Medicinsk hold i dette hospital er sky nogen indsats for at hjælpe patienter med nyresvigt udvikler en objektiv holdning til sygdommen. Patienter bør opbygge deres tillid til behandling af denne sygdom. Nyresvigt betegner, at en stor del af nyreceller forringes. Der er ingen metode til at vende nekrotiske celler i nyrerne, så vi har brug for at vide, nyresvigt er uhelbredelig. Men behandlinger i at forbedre nyrerne er til rådighed. Nu, hvis du stadig har urin, ikke har været i dialyse for langsigtet og har nedsat blodgennemstrømning, vi håber, at vores behandlingsformer kan hjælpe med at forbedre nyrefunktionen til et tilfredsstillende niveau, nyde kvalitet liv, mindske dialyse intervaller eller slippe af med det.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er at splintre traditionel kinesisk medicin i behandling af nyresygdomme i en superfin form rumfanget af medicinen efter knust er tusind mindre end før. På denne måde kan bestanddelene i lægemidlet udnyttes fuldt ud. Så mikropartiklerne trængt ind nyre læsioner med effekten af ​​osmose anlæg, og dermed nå målet om at behandle nyresvigt. Patienter, der gør behandlingen finde det er meget behageligt, ligesom nogen ridser.
Terapeutisk mekanisme er: af fire effekter af anti inflammation, anti koagulation, fjerne stasis, udarter excellular matrix, for at opnå målet om at blokere op renal fibrose, reparere de beskadigede nyre celler og justere det interne miljø.
Stamcellebehandling
Mesenchyma stamceller og stamceller fra navlestrengsblod anvendes i behandling af nyresvigt i dette hospital. I øjeblikket stamcellebehandling er den seneste teknik til behandling af slutstadiet nyresygdom. Stamceller, efter implanteret i kroppen, med autonome målsøgende evne, kan overføre gennem blodbanen til nyre læsioner og differentiere i forskellige typer af nødvendige celler, genoprette og reparere beskadigede nyre celler og genopbygge nyre struktur. Generelt så længe der stadig er den renale blodgennemstrømning og nyrer ikke er helt nekrotiske, vil der være gunstigt miljø for stamceller til at forbedre svigtende nyrer.
Hvad kan du forvente fra vores behandlinger?
Med fælles for de to behandlingsformer, kan de fleste patienter har en god forbedring, nyrefunktionen forbedret, symptomer fritagelse, kreatinin sænkes, appetit forbedret, dialyse undgået eller dialyse intervaller forlænges. Kun de, der har været i dialyse i meget lang tid og meget lidt resterende nyrefunktion har en mindre inspirerende effekt, men livet qaulity kan også i høj grad fremmet og levetid forlænges.

Hvis du er interesseret i vores behandling eller ønsker at få mere detaljerede oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores online konsulenter gratis.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: