2016年2月19日星期五

Anvendelse af ACE-hæmmere og ARB i behandling for nyresygdom

ACE-hæmmere og ARB er to slags vigtige medicin anvendes til sænkning af blodtrykket i nyresygdom. Måske har du ikke helt forstået disse to medikamenter og deres anvendelse i nyresygdom. Under denne sag, hvorfor så ikke tage et kig på, hvad eksperterne siger?
ACEI, med det fulde navn på ACE-hæmmere sammen, sammen med ARB er almindeligt anvendt to slags hypotensors i kronisk nyresygdom (CKD). Disse to lægemidler ikke kun bruges til patienter, der har forhøjet blodtryk (forhøjet blodtryk), men de er ofte brugt til de CKD patienter uden forhøjet blodtryk, således at lindre proteinuri (protein i urinen) samt forsinke udviklingen af ​​renal skader ..
Ifølge autoritative rapport, med henblik på effektivt at beskytte vores nyrer, blodtrykket bør reduceres til de specifikke niveauer efter de forskellige urin protein niveauer. For eksempel, hvis din urin protein overstiger 1 g / d, du må hellere reducere dit blodtryk til 125 / 75mmHg mens urin protein mindre end 1 g / d, blodtrykket skal sænkes til 130 / 80mmHg.
Her bør du bemærke at denne ting. Forskellige blodtrykssænkende lægemidler har forskelle vedrørende beskyttelse af din kidneys.From dette synspunkt, bør den øverste valg være ACEI eller ARB, fordi de har den stærkeste funktion i beskyttelsen af ​​nyrerne.
Men i klinisk, rent bruge af ACEI eller ARB er ofte svært at gøre renal hypertension når til en tilfredsstillende standard. Så i virkeligheden læger ofte i fællesskab bruge 3-4 slags blod reducerende stoffer.

Her vil jeg minde om, at for ikke-dialyse patienter, hvis serumkreatinin løbet 350umol / l, bør de være meget forsigtige for brugen af ​​ACEI eller ARB, fordi der kan inducere GFR reducere desuden og fremkalde den pludselige forværring af nyrefunktionen.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: