2016年2月23日星期二

Behandling af hæmolytisk anæmi ved kronisk nyresvigt

Anæmi er en slags almindelige symptomer på blod sygdomme i vores liv. Hæmolyse: de røde blodlegemer ødelægges før dets naturlige ældning. Hæmolytisk anæmi ved kronisk nyresvigt henviser de røde blodlegemer accelerere for at komme til ødelæggelse, mens den kompenserende funktion af knoglemarven bloddannelsen er ikke nok.
Hæmolytisk anæmi er almindeligt hos børn, og det er en af ​​de vigtigste årsager til spædbarn akut nyresvigt. De kliniske karakteristika er den mikrovaskulære hæmolytisk anæmi, og reduktion af blodplader.
Hvis hæmolytisk anæmi kan rettidig diagnosticeres og godt behandlet, så patienter kan leve gennem den kritiske fase og undgå døden. Men for de voksne syge, prognosen for hæmolytisk anæmi er ikke godt, og voksne patienter kan stå tilbage med kronisk nyresvigt.
Den transfusion af den umatchede typ kan fremkalde akut hæmolyse, og vises med den alvorlige hæmoglobinuri, derved patienter er mest sandsynligt at præsentere med anuri eller nyrefunktion fiasko. Når hæmolytisk anæmi sker på grund af den uovertrufne blodtype, patienter let ske med chok, så patientens blodtryk kan falde, og nyren kan have vasokonstriktion. Så mangel på blodtilførsel kan føre nyrevævet til nekrose.
Forebyggelse og behandling for hæmolytisk anæmi omfatter de foranstaltninger med tilskud af væsken og gøre blodtryk forhøjet og garantere blodtrykket holde et stabilt niveau for at forhindre stød. Hvis anuri eller nyresvigt synes, hasteforanstaltninger omfatter dialyse eller bør tages andre metoder til at løse presserende forhold.

Andre foranstaltninger til hæmolytisk anæmi ved kronisk nyresvigt omfatter opretholde balancen i elektrolytten, der leverer den folinsyre, splenectomize kirurgi, og photothrapy, af disse foranstaltninger, kan patienter med hæmolytisk anæmi bedre forhindre sine skader og farer.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: