2016年2月24日星期三

Hvad skal vi gøre for at Diabetic nyresvigt?

Diabetes er en af ​​de førende årsager til nyresvigt. Ukontrolleret diabetes vil bringe stor skade på nyrerne. I de fleste tilfælde Diabetic nyresvigt tilhører kronisk nyresvigt, som udvikler sig i løbet af en lang tid. Så der er noget, vi kan gøre for at forebygge eller lindre Diabetic nyresvigt.
Tidlige stadier af diabetisk nyresvigt
Gang fundet ud, diabetisk nyresvigt er svær at behandle, hvilket skyldes dens tidlige symptomer ikke tiltrække vores opmærksomhed og de forværres hele tiden. Hvis du har taget Diabetes uden indlysende en stor dosis af proteinuri, du må hellere gå til hospitalet og tage CT eller undersøge GFR (glomerulær filtrationshastighed) for at sikre, om nyrerne visner eller ej, fordi tre tidlige stadier af diabetisk nyresvigt vil ikke vise nogen tilsyneladende symptom undtagen mikroalbuminuri. Diabetisk Nyresvigt på tidlige stadier kan behandles gennem korrekte behandlinger. Den traditionelle behandling blot kontrollerer blodtryk og blodsukker og fastholder symptomer på overfladen. De behøver ikke at blokere hele udviklingen af ​​diabetisk nyresvigt. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et bedre valg, som kan blokere nyre fibrose, reparere beskadigede nyre iboende celler og genopbygge den normale nyre struktur. Mange sager har vist det har indlysende terapeutiske virkninger på patienter med tidlige stadier Diabetic nyresvigt.
Makroalbuminuri Stage og Uræmi Stage Eventuelle retsmidler til Stop Protein Tab i diabetisk nyresygdom
På dette tidspunkt, de beskadigede nyrer hos patienter med diabetisk nyresvigt er faktisk uoprettelig. Alle behandlinger på nuværende bare kan lette symptomerne og forlænge levetiden, men deres terapeutiske virkninger er forskellige for forskellige mennesker. Almindelige medicin kan lette et symptom med mange andre komplikationer forekommer derfor. Nyretransplantation har været en mere moden behandling for patienter, men de skal tage antiallergiske midler i hele deres liv. Hvad værre, hvis transplantation fejler, er det vanskeligt at transplantere en nyre gang mere. Diabetisk nefropati med 14% nyrefunktion

Som Hæmodialyse er blot en substitutionsterapi fjerne affald fra indre miljø, kan det ikke stoppe udviklingen af ​​diabetisk nyresvigt. Til en vis grad, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy spile blodkar, beskytter mod inflammation og koagulation, forhindre blodet viskositet og blokere nyre fibrose, forsinker renal failuredeveloping og forbedre det interne miljø. Det er imidlertid ikke bedre end stamcelletransplantation i indre celle reparation og genopbygger de beskadigede væv. Stamcelletransplantation er den bedste metode til behandling af diabetiske nyresvigt, efter at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og Hemadialysis giver en relativ ren og egnet intern miljø. Stamcelletransplantation er vedtaget, og har erhvervet tilfredsstillende effekt på patienter med diabetisk nyresvigt i Shi Jiazhuang Kidney Hospital. Hvis iboende celler repareres og væv er genopbygget, kan funktioner genvinde og Diabetic nyresvigt vil blive lempet i teorien, men det er også meget vigtigt at finde ud af og behandle diabetisk nyresvigt tidligere.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: