2016年2月24日星期三

Stamcelletransplantation Kombineret med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i Behandling nyresvigt

Nyresvigt er en bekymrende sygdom. Det er kronisk og usynlig i tidligere tidspunkt, men på at realisere, har det været i sene stadier eller endda ende nyresvigt, som er svært at helbrede. Oprettelsen af ​​stamcelletransplantation bringer håb til patienter med nyresvigt. Stamceller har evner erstatning og genopbygning af de beskadigede iboende celler, men på nuværende tidspunkt, blot stamcelletransplantation er ikke nok under nyresvigt behandling. Hvis der tilsættes kinesisk traditionel medicin, vil den terapeutiske effekt af nyresvigt få det bedre, ligesom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.
Selvom stamceller er i stand til at regenerere celler, kan det være svært at sikre, at stamcellerne injiceret i patienter med nyresvigt er bestemt til at opdele i de nødvendige renale celler. I Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan kinesisk traditionel medicin gøre for dette utilstrækkeligt. Der er normalt en ekstra ingrediens til at forbedre effektiviteten af ​​en dosis medicin. Faktisk er denne ingrediens er et fingerpeg fører de lægemidler til at fokusere på nyresvigt og derefter effektivt at behandle det.
Selvom patienter kan lide samme sygdom nyresvigt, deres sundhedsmæssige forhold er forskellige fra hinanden. Det er derfor, nogle patienter straks har en god terapeutisk effekt efter stamcelletransplantation mens andre patienter kan have brug for lang tid, før de føler virkningerne tider. Det er en rutine for kinesiske traditionelle medicin i Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at deres behandlinger til den samme sygdom er forskellige i henhold til hver patientens egne figurer, såsom alder, køn og indflydelsen fra den syge organ til andre organer. Så det ikke kun finder egnet middel til sagen, men også justere hele indre miljø.
Stamcellerne injicerede brug for et godt miljø at vokse og udvikle sig til de beskadigede celler, så der skal være ekstra medicin uden bivirkninger og endda allergiske medicin, hvis det er nødvendigt. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et bedre valg for dette behov, fordi lægemidlerne optaget i læsionen ved ultralyd. uden renale skader orale lægemidler.

Derfor bør stamcelletransplantation kombineres med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som kan levere en forholdsvis ren og egnet intern miljø før og efter stamcelletransplantation.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: