2016年2月24日星期三

Nye foranstaltninger for behandling af RPGN

Hurtigt Progressive nephritisk (MPGN) henviser den akut progressiv glomerulonephritis. Og denne sygdom angreb pludseligt og det gør ofte nyrefunktionen alvorligt forringet inden for flere dage eller flere måneder. I klinisk, er det almindeligt, at MPGN præsenterer med de træk af oliguri eller anuri. Generelt kunne vi vedtage følgende nye foranstaltninger til at behandle den RPGN.
1. Brug en stor dosis af binyrebark hormon og immunosuppressive således at inhibere inflammation respons og reducere dannelsen af ​​antistoffet. På det tidlige tidspunkt af sygdommen ledsaget af mesenkymale ødem og inflammatoriske cellers infiltrering, brug af store dosis af hormoner relativt har et godt resultat. Men for dem halvmånen og mesenkymale som allerede med fibrose og de senere sager fase patientdata, ved hjælp af dialyse er egnet.
2. Brug den lavmolekylære antikoagulant, såsom heparin, urokinase, warfarin, leveres med dipyridamol, etc. Hvis der kun er der ingen udseendet af kontraindikation, såsom blødning, patienter bør anvende heparin vedvarende, og også skal levere med anvendelse af dipyridamol intravenøs dip eller indtages oralt, og begge har den funktion af synergistisk virkning.
3. dialysebehandling
Når sygdommen har indgået den senere tidspunkt, bør patienterne vælge enten hæmodialyse
eller peritonealdialyse. Begge disse to dialyse er sikrere end de langsigtede anvendelser af hormon eller immunsuppresserende middel. Og for de gamle, svage hjerte-kar-funktioner patienter og patienter, der er en tendens til blødning, skal de vælge den peritonealdialyse; Mens for dem, der har tendens til at vedtage behandlingen af ​​plasma udveksling, bør hæmodialyse gøres først.
4. Plasma udveksling anvendes til at reducere mængden af ​​antistoffer og koncentration af immunkomplekserne i blodet, og det kan mindske angreb på hepatitis.

Kan disse nye foranstaltninger i behandling for RPGN kunne hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: