2016年2月27日星期六

Creatinin 7, Hvordan Nyre er beskadiget

Min kreatinin er 7 mg / dl. Hvordan er mine nyrer beskadiget? Creatinin 7 mg / dl er lig også kreatinin kreatinin 618,8 pmol / l. Med andre ord, kan vi bruge forskellige måder eller enheder til at udtrykke graden af ​​kreatinin. Satsen mellem dem er 88,4. For eksempel, hvis en persons kreatinin er 1,0 mg / dL, vi kan også sige, at niveauet er 88,4 pmol / l. Det normale område af kreatinin er ikke det samme i bestemte lande på grund af forskellige laboratorier. I Kina, det normale område i de fleste tilfælde er 44 til 103 pmol / L. og vi normalt bruger pmol / l at udtrykke kreatinin. I Kina læge hovedsagelig bedømme stadium af nyresygdom i henhold til niveauet af kreatinin. Det samme gælder for mange andre lande.
Når kreatinin er så høj som 7 mg / dl eller 618,8 pmol / l, er patienterne skal tage dialyse for internationalt, sygdom patienter nyre normalt tage dialyse efter kreatinin er mere end 450 pmol / l.
Hvordan nyrer beskadiget, når kreatinin er så høj som 7 mg / dl eller 618,8 pmol / L? I dette tilfælde patienter bliver i nyresvigt stadium. GFR faldt meste, hvilket betyder, at filtrering funktionen aftager. Derudover er der også nogle symptomer i patienter med nyresygdom, såsom sure ryg, smerter i ryggen, træthed, nedsat appetit, anæmi, acidism, og så videre. I nyrerne er der sunde iboende celler, skader iboende celler og nekrotiske celler, som optager forskellige forhold. For at forhindre yderligere skader, bør vi tage effektive terapeutiske foranstaltninger til at behandle det.

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er patienter med kreatinin 7 foreslået at tage immunterapi, som omfatter blod rensning, Micro-kinesisk medicin og stamceller, etc, som kan opdeles i immun diagnose, immune clearance, immun hæmning, immuntolerance, immun justering og immunbeskyttelse. For patienter med kreatinin 7, er de først foreslået at tage blod rensning, såsom blodplasma, som også kan kaldes immune clearance. I dette tilfælde nogle immun kompleks og kreatinin er ryddet væk, hvilket kan skabe en renere indvendig miljø for reparation af beskadigede iboende celler med Micro-kinesisk medicin og differentiere til dem, der finder sted af de nekrotiske celler med stamceller, således at genopbygge renal fungere. Desuden kan immunterapi også øge immunitet patienter med kreatinin 7, hvilket således forhindrer fra gentagelse. For mere information, kontakt os venligst online eller email os

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: