2016年2月23日星期二

Hvornår begynder Dialyse for Diabetic patienter med nyresvigt

Hvornår begynder dialyse til diabetikere med nyresvigt?
Indtil nu, er der endnu ikke en streng standard for, hvornår at starte dialyse til diabetikere. Diabetes er en samlet metabolisk sygdom, som kan forårsage flere komplikationer. Når diabetisk nyresygdom udvikler sig til slutstadiet nyresvigt, de fleste patienter har alvorlige komplikationer i andre systemer, herunder retinopati, angina, myokardieinfarkt, arytmi, eller endda hjertesvigt. Sammenlignet med ikke-diabetikere, samlede toksiske symptomer såsom vand og natriumretention, anæmi og svaghed kommer mere indlysende og tidligere end andre patienter.
Hvad mere er, i diabetikere på grund af proteinsyntese forhindringer og nedsat muskel alt, fælles lab indekser til måling nyrefunktion (såsom serum kreatinin) kan ikke afspejle sværhedsgraden af ​​deres sygdom. Derved er det generelt anses, at diabetikere bør starte hæmodialyse eller peritonealdialyse meget tidligere end ikke-diabetikere.
Som påpeget af NKF-K / DOQI, bør resterende nyrefunktion være højere hos diabetikere, når de starter dialyse end andre. GFR 10-15ml / min er en generelt accepteret indikation for diabetikere at indlede dialyse. Da de fleste diabetikere ofte har kombineret vaskulære læsioner og fistel brug længere tid at blive modnet, bør fistel kirurgi startes tidligere. I andre tilfælde, hvis følgende betingelser, dialyse bør også i gang:
1) blod kalium> 6,5 mmol / l. Høj kalium kan være livstruende for patienter med nyresvigt, fordi det kan føre til søvnighed, arytmi,
2) Alvorlige komplikationer, herunder:
◆ Svær hjerteinsufficiens og hævelse
◆ Vanskeligheder med liggende på ryggen, kvælning og korte åndedrag
◆ Bevidstløshed, driveling eller søvnighed
◆ Svær anæmi, nedsat trombocyt og blødningstendens
◆ Metabolisk acidose
◆ Fejlernæring, calcium-fosfor metabolisme lidelse
Hvis der opstår de ovennævnte komplikationer, selvom GFR er højere end 20-30ml / min, dialyse bør også startes. Korrektion disse komplikationer er meget afgørende for faldende livet risici og forbedre dialyse.
Hvad skal diabetikere vide om dialyse?

Som for dialyse, er vi nødt til at holde en objektiv holdning til det. For én side, dialyse er meget gavnligt for at lindre komplikationer ved at fjerne ophobet i kroppen; for den anden side er dialyse vil ikke forbedre nyrefunktionen. Under vedligeholdelse dialyse, fortsætter nyrefunktionen at falde. Fremover samtidig med at kontrollere komplikationer med positive foranstaltninger, er vi nødt til at blokere nyrer fra ardannelse og reparation nyrerne med en ordentlig behandling, ved hjælp af hvilke dialyse endelig kan undgås, og vi kan nyde livet med forbedrede nyrer.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: