2016年2月27日星期六

Polycystisk nyre kan stoppes ved at blive nyresvigt

Polycystisk nyre er en genetisk sygdom, hvor renale tubulære epitelceller transformeres til epitelceller fra cyste. Som deres epitelceller udskiller væske, er størrelsen af ​​disse cyster stigende og de har tendens til at erstatte den normale struktur nyrer. Sammen med iboende celler at blive beskadiget og miste deres funktion, nyresvigt former.
Når cyster er små, kan lægerne ikke rådgive deres patienter til at behandle dem, indtil de bliver store nok til at blive skåret ned eller absorberet deres væske. Dog kan disse transaktioner ikke begrænse gentagelse af polycystisk nyresygdom. Til sidst, de ukontrollerede cyster forårsage nyresvigt og nyretransplantation er vedtaget. Fra sin patogenese, skal den effektive behandling begrænse væsken stigende, blok renal fibrose, reparere beskadigede iboende celler og genopbygge funktioner nyrerne.
Så Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og stamcelletransplantation er indført for at behandle polycystisk nyresygdom.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy
Gennem dilatere blodkar, anti-inflammation, antikoagulation, forhindrer blodet viskositet og nedbryde ekstracellulære matricer, kan det aktivere permeabiliteten af ​​blodkar på overfladen af ​​cyster og fremme den væske, der skal absorberes tilbage ind i blodkarrene. Så dem væsken er drænet ud sammen med urin. Dets effektive lægemidler kan inaktivere epitelcellerne af cyste, hvilket reducerer væske producerer. Når sekretion og udstrømningen af ​​væske er i balance, cysterne ikke længere bliver større og sygdommen stoppes skadelige nyrer.
Stamcelletransplantation

På nuværende tidspunkt er simpel Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er ikke nok under polycystisk nyresygdom behandling. Det kan bare styre cyster vokser, forbedre den interne miljø og udskiller de nødvendige stoffer til erstatning, men kan ikke rigtig reparere de beskadigede iboende celler og genopbygge funktioner nyrerne. Stamceller har evner division og differentiering. De kan udvikle sig til de iboende celler og erstatte de nekrotiske celler. Kombineret med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, stamceller er i stand til at reparere beskadigede celler og genopbygge grund struktur nyre, som beskytter overlevelse del af nyre stedet for at erstatte eller opgive den mislykkedes nyre. Uden nyretransplantation, patient med polycystisk nyresygdom også kan føre et liv med høj kvalitet gennem stoppe sygdommen forværres i nyresvigt.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: