2016年4月9日星期六

Sådan forhindrer PKD i Early Stage Udvikling i nyresvigt?

I tidlige fase af polycystisk nyresygdom, patienter skal være opmærksom på følgende aspekter for at forhindre sygdommen i at udvikle sig til nyresvigt:
1. Vær opmærksom på hvile, undgå voldelige motion og sår på maven. Hvis cyster naturligvis større, patienterne havde bedre slid bukser med seler i stedet for at bruge linning lest cyste brud. Generelt patienterne nødt til at tage en reeksamen gang i halve år, herunder blodtryk, urin test, nyrefunktion test og B ultralyd. Undgå alle renale giftige stoffer. Fordi polycystisk nyresygdom er en slags medfødt og arvelig sygdom, så pårørende til patienter, herunder forældre, søskende og børn bør tage en B ultralyd for at sikre, om de har denne sygdom eller ej.
2. Kontrol kost: vedtage lavt saltindhold kost, tage mindre mad med kalium og fosfor, har kost med lavt protein og fedt, har mere mad rig på vitamin og plante rå fiber for at defecate uhindret.
3. Positivt forebygge infektion og kulde, især infektion i urinvejene og cyster.
4. Kontrol højt blodtryk og beskytte nyrefunktionen.
5. Hvis cyster er for store, kan Cyst Puncture anvendes til at lindre kompression til nyrerne.

Hvis du har spørgsmål om nyresygdom, kan du sendte dine sager, vil vores nyre ekspert svare så hurtigt som muligt. Jeg håber du får godt snart!

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: