2016年4月9日星期六

Er High Kreatinin Indebærer Nyre Disorder

Mange patienter konsultere os, at uanset om høj kreatinin indebærer nyre lidelse. Så i det følgende vil jeg forklare dette spørgsmål for alle patienter.
Ifølge forklaringen fra nyre eksperter i vores hospital, kunne creatinin anvendes som en mere nøjagtig indikator i afspejler skader graden af ​​nyre parenkym. , Kreatinin indikator er dog ikke en følsom indikator til at forudsige nyrefunktionen. Hvorfor?
Årsagen er kun, når GFR reduceres til halvdelen af ​​hele kapacitet, så begynder serumkreatinin at stige. Det er også at sige, på grund af vores nyrer har en stærk kompenserende evne, så når nyrerne er lettere beskadiget, kan folk ikke være i stand til at føle åbenlyse ubehageligheder.
Vær opmærksom den grusomme faktum, at når folk begynder at vise symptomer såsom opkastning, kvalme, svimmelhed, på dette tidspunkt, kan dine nyrer allerede være alvorligt skadet, så i mellemtiden, er dit blod kreatinin også begyndt at løfte.
Efter hvad eksperter siger, når koncentrationen af ​​kreatinin i blodet overstiger 707umol / l, betyder det, at sygdommen har indgået i ESRD scenen. På dette tidspunkt, ville opbygningen af ​​kreatinin og andre giftstoffer i kroppen forårsage stor skade på det menneskelige legeme, så patienterne kan dukke op mange kliniske symptomer såsom opkastning, kvalme, eller æglæggende vanskeligheder. Så den bedste og mest klogt valg er at vælge den dialysebehandling hensigtsmæssigt og rettidigt.

Ved den nyeste behandling af Immunterapi foreslået i vores hospital, ikke blot de åbenbare symptomer på højt kreatinin kunne reduceres, men de underliggende årsager til høj kreatinin niveau --- kan nyrelidelse også behandles godt. For patienter med nyresvigt, kan de slippe af dialyse eller udvide intervaller dialyse mindste af vores behandling.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: