2016年4月9日星期六

Kan Dialyse stoppes, når du i gang

Kan dialyse kan stoppes, når begynde? Dette er et spørgsmål ofte af masser af nyrepatienter, især ved de nyrepatienter, der er lige på det senere stadium af nyresygdom (ESRD).
Dialyse er almindeligt anvendt metode i mange lande verden over. Vi kan sige, dialyse i sig selv er ikke en dårlig ting. Men, dialyse, om det er hæmodialyse eller peritonealdialyse, både bringe patienter mange problemer. Disse problemer omfatter infektion, brok, lavt blodtryk, kløende hud og mange andre problemer.
Mange dialysepatienter måske allerede har oplevet lidelser dialyse, så de ofte spørger, hvordan at forhindre bivirkninger, eller er der nogen metoder, der kan erstatte dialyse.
Den grundlæggende årsag til dialyse er på grund af dine nyrer er så beskadiget, at de ikke kan udskiller din krop affald vores af din krop. Hvis der er nogle foranstaltninger, der kan reparere det beskadigede nyrer, så har du mulighed for at stoppe dialyse.
Heldigvis i Kina, i vores Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, med brug af vores nyeste Immunterapi, en terapi bestående af Micro-kinesisk medicin og opdateringen stamcelletransplantation teknologi, en betydelig patienter med ESRD har stoppet dialyse nu.
Hvorfor kunne vi med held hjælpe patienter at undgå dialyse? Grunden er enkel. Basalt set, vi forstå de bagvedliggende årsager til ESRD. Det er bare den renal fibrose. Hver slags nyresygdomme er processen med renal fibrose. Så kun processen med renal fibrose effektivt blokeret eller endda vendt, kan nyrefunktionen gradvist gendanne til et forhøjet niveau.
Når det forhøjede nyrefunktion niveau nå op til en bestemt grad, kan vores nyrer engang få fjerne disse legemssekreter ud af kroppen, så dialyse kan stoppes.

Sidste, jeg vil gerne fortælle dig, at dialyse kan virkelig stoppes, selvom du har stirret i mange år. Tag fat denne chance!

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: