2016年4月6日星期三

Hvad er nyresvigt azotæmi

Azotæmi er en biokemi navneord, som har både generaliserede og smalle begreber. Generelt, hvis urea kvælstof, ikke protein nitrogen eller creatinnine i blod overstiger normalområdet, den fase af nyresygdom kan kaldes azotæmi. Hvis nyresygdomme ikke behandles i lang tid, og nyrefunktionen er blevet beskadiget, vil udskille obstruktion af kvælstof forekomme. Nitrogenerne ophobes i blodet, og det er et resultat af nyresvigt.
Men hvis en rask person har store mængder af høj-protein fødevarer, vil der være meget nitrogenatomer hober sig op i en kort tid selvom hans / hendes nyrefunktionen er normal. Denne ophobning af nitrogenatomer kaldes Transient azotæmi. Desuden kan nefrotisk syndrom patienter med ødem og oliguri også have Forbigående azotæmi, men det er ikke nyresvigt. Efter at have brugt vanddrivende, patienternes urin volumen øges og urea kvælstof bliver til normal. Der er en sag kan forklare azotæmi godt.
Én Nefrotisk syndrom patient, som er en ung mand blev nogensinde diagnosticeret med nyreinsufficiens efter hans urea kvælstof på 14,2 mmol / L (43 mg%) i blodet. Men efter at observere, fandt vi symptomer, der opstod for ham, såsom lidt urin (omkring 600 ml / dag) og moderat ødem på hele kroppen. Vi foreslog ham at bruge diuretika og derefter carbamid vendt til 6,4 mmol / L (18mg%). Nummeret bevist, at patienten ikke fik nyreinsufficiens men Transient azotæmi. Faktisk er der nogle læger, der ignorerer azotæmi om formålet med sigte på at vise deres hærdende effekt i behandling af kronisk nyresvigt. Ganske vist er der også dem, der ikke kender eksistensen af ​​azotæmi.
Den smalle følelse af azotæmi refererer til den kronisk nyreinsufficiens etape af nyresygdomme. I denne fase, carbamid og kreatinin niveauer i blodet overstiger det normale område, og det kaldes den fase af azotæmi eller tidlige fase af Uræmi.

Den er optaget på almindelige medicinske bøger, at den normale værdi af urea kvælstof i blodet er ikke mere end 7,1 mmol / l (20 mg%), mens serumkreatinin er ikke mere end 176.8mmol / L (2 mg%). Faktisk, til folk med normal nyrefunktion, urinstofnitrogen i blod er ikke mere end 5,3 mmol / L (15 mg / L), mens serumkreatinin er ikke mere end 132.6mmol / L (1,5 mg%). Når urea kvælstof i blodet er 5,7 ~ 7,1 mmol / L (16 ~ 20 mg%) og serumkreatinin er 141,4 ~ 176.8mmol / L (1,6 ~ 2 mg%), har patientens nyrefunktion været unormal. Hvis nyrerne kan være kompenserende og azotæmi ikke forekommer, er denne fase kaldes Nyreinsufficiens Kompenserende scenen.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: