2016年4月6日星期三

Hvornår begynder Dialyse for nyresvigt Syge

Med henvisning dialyse, jeg gætte mange af patienter med nyresygdom er meget fortrolig med det. Men ved du, når det er det rette tidspunkt at starte dialyse for nyresvigt? Måske ikke.
Med hensyn til spørgsmålet om, hvornår det er det passende tidspunkt at begynde dialyse, er der på nuværende tidspunkt forlader to modsatte synspunkter. Den første udtalelse er "den tidligere jo bedre"; tværtimod, den anden udtalelse er "det senere jo bedre".
Nu kan du spørge hvilket tidspunkt de ovennævnte er rigtigt. Faktisk ingen af ​​dette punkt er rigtigt. Eller vi kan sige enten udtalelse af disse to udtalelser er ufuldstændig.
Ok, lad os nu tage kig på den første udtalelse først: "den tidligere jo bedre".
For tidligt dialyse virkelig gør kreatinin relaterede toksiner reducerede dog, at blot det falske udseende samt midlertidig. Langsigtet varigheden af ​​dialyse kan i nogen grad fremskynde processen med nyrer 'ubrugelighed. Til sidst kan patienter muligvis ikke have nogen urin og hans eller hendes nyrefunktion kan helt tabt.
På den side, uanset om det modsatte mening "den senere jo bedre" er det rigtige? Bestemt ikke!
En for sent dialyse er let ledsaget af alvorlige komplikationer, derfor patienternes overlevelsestid og senere livskvalitet blive kraftigt påvirket.
Så kan du spørge, hvad der er det rette tidspunkt at begynde dialyse. De relaterede principper er anført i nedenstående.
1.Under nogen omstændigheder patienter bør starte dialyse, når GFR sænker end 10 ml / min.
2. Hvis patienter har ingen nogen ESRD symptomer eller komplikationer af Uræmi, kan dialyse være passende forsinket.
3. Hvis der er flere komplikationer eller symptomer hos patienter, bør dialyse startes på forhånd.

Faktisk dine læger villigt give retningslinjerne for, når du skal starte dialyse, kan du også høre vores eksperter på linje for at få hjælp.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: