2016年4月6日星期三

Kontrol Diabetes, Undgå nyresvigt

Hvis sygdommen af ​​diabetes ikke kan være under kontrol, ville det let forårsage nyrelidelse og endelig føre til nyresvigt. For at forhindre diabetes udvikler sig til nyresvigt, bør folk beherske viden om, hvad diabetes er, hvordan diabetes forårsager nyresvigt og hvordan til at bremse udviklingen.
Hvad er diabetes?
Diabetes er en sygdom, hvor kroppen ikke producerer tilstrækkeligt insulin eller ikke kan bruge normale mængder af insulin korrekt. Insulin er et hormon, der regulerer mængden af ​​sukker i blodet. Et højt blodsukker kan give problemer i mange dele af kroppen.
Hvordan Diabetes årsag nyresvigt?
Med diabetes, er de små blodkar i kroppen såret. Når blodkarrene i nyrerne bliver skadet, kan dine nyrer ikke rense dit blod ordentligt. Din krop vil bevare mere vand og salt, end den burde, hvilket kan resultere i vægtforøgelse og ankel hævelse. Du har måske protein i urinen. Desuden vil affaldsmaterialer opbygge i blodet.
Diabetes kan også forårsage skader på nerver i kroppen. Dette kan medføre besvær med at tømme blæren. Presset som følge af din fuld blære kan sikkerhedskopiere og skade nyrerne. Også, hvis urinen forbliver i din blære i lang tid, kan du udvikle en infektion fra den hurtige vækst af bakterier i urin, der har et højt blodsukker.
Over tid, de høje niveauer af sukker i blodet skade de millioner af bittesmå filtrering enheder inden for hver nyre. Dette fører i sidste ende til nyresvigt. Omkring 20 til 30 procent af mennesker med diabetes udvikler nyresygdom (Diabetic nefropati), selv om ikke alle af disse vil udvikle sig til nyresvigt. En person med diabetes er modtagelige for nyresygdom, om de bruger insulin eller ikke. Risikoen er relateret til den tid personen har diabetes. Faktorer der kan påvirke nyre sygdomsudvikling indbefatter genetik, blod kontrol sukker, og blod pressure.The bedre en person holder diabetes og blodtryk under kontrol, jo lavere er chancen for at få nyresygdom.
Sådan bremse Diabetes til nyresvigt?
Egenomsorg: Patienter med diabetes bør nøje overvåge deres blodsukker, blod fedt og blodtryk.
Kost: Diabetikere bør spise måltider til tiden på vis og være opmærksom på hvad mad er gode eller ikke gode for deres helbred.
Narkotika: Diabetikere bør tage hypoglyceimic agenter til tiden og ikke reducere dosis og tidspunkter tilfældigt.
Behandling: I Shijiazhuang nyresygdom Hospital, Micro-kinesisk medicin og stamcelletransplantation er vedtaget for at behandle diabetes og diabetisk Nephropathy.First Micro-kinesisk medicin Osmotherapy bruges til at forbedre den indre miljø. Efter mikro-proces, vil aktive stoffer i medicinen selektivt at målrette på og integrere med alle niveauer arterier at forbedre arterier ekspansion og effektiv blod tilstrømning af nyre, vil således ilt supplement til beskadigede glomerulus øges, hvilket forbedrer den indre mikro-cirkulation og fremmer metabolisme.

Derefter Stem anvendes Cell Transplant. Stamcelletransplantation effektivt kan reparere beskadigede ø-celler, gradvist forbedre glukosemetabolismen, og derefter blodsukker vil gradvist komme ned og komme til den normale værdi. Alle disse ændringer er hovedsagelig fordi stamcellerne kan differentiere til øceller og reparation disponerende gener. Fordi stamceller kan fortsætte med at differentiere i ø-celler, efterhånden perfekt funktion ø-celler og genvinde selvregulering af blodsukker af organismen, vil blodsukkeret komme ned og funktionen af ​​blodsukker vil blive inddrevet efter stamcelletransplantation.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: