Under nyresygdom, bør patienterne være opmærksomme på deres daglige kost. Og
når patienterne ind i fase af nyresvigt, vil begrænsningen af deres kost være
mere streng. Så hvad skal de mærke?
Første, mineralsalt og vitaminer. Maden skal være rig på vitamin A, vitamin
D, vitamin B, C-vitamin, og mineral salt.
Sekund, protein. Hvis nyrefunktionen er normal, behøver proteinindtag ikke
begrænses strengt; hvis proteinuri stiger, plasmaprotein er lav, og
nyrefunktionen er normal, kan patienterne have høj-protein kost, 1,2 ~ 1,5 g per
kg legemsvægt per dag; hvis patienterne har azotæmi, bør proteinindtag være
begrænset, 0,6 ~ O.8g per kilogram legemsvægt per dag.
Tredje, fedt. Spise mindre fedt. Spis ikke animalsk fedt især. De bør spise
flere vegetabilske fedtstoffer, der indeholder umættede fedtsyrer.
Fjerde, vand og natriumsaltet. Patienterne med hævelse eller svær
hypertension skal spise lavt saltindhold eller ingen salt kost. Hvis de har
alvorlig hævelse, oliguri, hjertesvigt, bør den daglige mængde væske skal
kontrolleres inden 1000ml.
Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores eksperter online.
没有评论:
发表评论