2016年4月9日星期六

Hvordan Patienter spise under nyresvigt

Under nyresygdom, bør patienterne være opmærksomme på deres daglige kost. Og når patienterne ind i fase af nyresvigt, vil begrænsningen af ​​deres kost være mere streng. Så hvad skal de mærke?
Første, mineralsalt og vitaminer. Maden skal være rig på vitamin A, vitamin D, vitamin B, C-vitamin, og mineral salt.
Sekund, protein. Hvis nyrefunktionen er normal, behøver proteinindtag ikke begrænses strengt; hvis proteinuri stiger, plasmaprotein er lav, og nyrefunktionen er normal, kan patienterne have høj-protein kost, 1,2 ~ 1,5 g per kg legemsvægt per dag; hvis patienterne har azotæmi, bør proteinindtag være begrænset, 0,6 ~ O.8g per kilogram legemsvægt per dag.
Tredje, fedt. Spise mindre fedt. Spis ikke animalsk fedt især. De bør spise flere vegetabilske fedtstoffer, der indeholder umættede fedtsyrer.
Fjerde, vand og natriumsaltet. Patienterne med hævelse eller svær hypertension skal spise lavt saltindhold eller ingen salt kost. Hvis de har alvorlig hævelse, oliguri, hjertesvigt, bør den daglige mængde væske skal kontrolleres inden 1000ml.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores eksperter online.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: