2016年4月9日星期六

Overlevelsesraten for nyresvigt dialysepatienter

I dag, sammen med forekomsten af ​​dialyse i patienter med nyresvigt, folk er mere og mere bekymret over overlevelsesraten for disse dialysepatienter.
Der er ingen tvivl om, at alle former for dialyse er bredt anerkendt gavnlig, især med dem, der ikke modtager dialysebehandling, fordi dialyse virkelig kan forlænge patientens liv. Og desuden, nogle nyresvigt terapi selv har levet over 20 år efter dialysebehandling. Den store forbedring i overlevelsesraten på nyresvigt dialysepatienter kunne tilskrives den medicinske teknologi progression.
Men i de seneste år, dødeligheden for dialysepatienter synes en stigende tendens. Så hvad er de faktorer, der påvirker overlevelsesraten for dialysepatienter?
En af de vigtige grunde, der påvirker overlevelsesraten for patienter med nyresvigt skyldes stigningen i dialyse komplikationer og forværring af disse komplikationer. Desuden er utilstrækkelige dialyse spiller også en vigtig rolle for de dialysepatienter 'død. Desuden er overlevelsesraten for dialysepatienter også udsat for mange andre faktorer, herunder patienternes ernæring forhold, valg af dialyse chance mv
Skønt dialyse synes har evnen til at forlænge patienternes liv, er dialysepatienter stadig forsøger at finde en anden bedre behandling. Årsagerne er så mange. Udover de ovennævnte faktorer, der påvirker overlevelsesraten for dialysepatienter, jeg gætte der er andre grunde, der gør patienterne uvillige til at vælge dialyse, fx langvarig dialyse gør patienterne driftsikre til dialyse og de synes ikke kan slippe af med dialyse, og værst af alt, kan dialyse ikke reparere dine nyrer overhovedet!

Bare for disse årsager vores hospital fokus på reparation af nyrerne og gøre en indsats i restoreing den beskadigede nyrefunktion. Må vi kan hjælpe dig med at slippe af med dialsis, min ven dialysepatienter.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: