2016年4月9日星期六

Foot Massage kan effektivt forhindre nyresvigt

Eksperter og forskere vedhæfte mere og mere vægt på tidlig forebyggelse af kronisk nyresvigt. Tidlig forebyggelse omfatter tidlig undersøgelse, tidlig styring af nyresygdom og faktorer, der forårsager nyresygdom.
Der er et gammelt ordsprog i Kina "nyresvigt begynder med fødderne". Fod massage er at massere den eneste af fødder, og det er et populært selv-massage metode. Masserer sålen af ​​fødderne kan fremme blodcirkulationen, fjerne sygdom og forlænge livet. Den har desuden virkningerne af nærende Yin og reducere patogene brand, beskyttelse talje og nyrer, fremme blodcirkulationen og styrke marv. Fodmassage er en bekvem og effektiv sundhedspleje metode.
Før fodmassage, du må hellere tage et fodbad i varmt vand. Sid på en stol eller seng, som er den samme højde med din crus og slappe naturligt. Først sætte dit højre ben på venstre ben, hold højre ankel med den ene hånd, og gnid din højre sål med den anden hånd i 120 gange. Så gnide din venstre sål på samme måde.

Når du gør fodmassage, er det bedre ikke at stoppe, før de bilaterale såler bliver varm. Gør fodmassage hver dag, og det vil træde i kraft i løbet af kort sigt.

1 条评论:

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: