2016年4月9日星期六

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen at undgå Dialyse

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen for at undgå dialyse? Nogle patienter med nyresygdom stille dette spørgsmål. Generelt, når creatinin i serum er mere end 445umol / l, indikerer, at patienter nyresygdom skal tage dialyse. Hvordan man undgår denne betingelse? Når serumkreatinin er 445umol / l, folk kommer i nyresvigt fase. Før det, folk er i kompensation fase, hvilket betyder, at selv om der er beskadigede celler i nyren, kan andre sunde celler udføre mere arbejde såsom filtrering, sekretion, etc. Men vi ved også, at det er en kritisk fase. Hvis vi tillader skaden til at fortsætte og ikke tager rettidig effektive foranstaltninger, vil vi blive konfronteret med nyresvigt snart. Denne fase er også et tidspunkt, hvor nyre kan retablere eller omvendt, så længe vi træffe effektive foranstaltninger.
Generelt kan kombinationen af ​​stamceller og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital gør det.
Micro-kinesisk medicin er en naturlig urte terapi anvendes eksternt på acupoint af lænden. Naturlægemidler poser med snesevis af plantelægemidler er gennemblødt tidligere penetranter, og derefter placeret på den nederste del af ryggen del. Med hjælp fra osmose enhed, vil effektive ingredienser i plantelægemidler infiltrere nyrer gennem de vigtigste kanaler. Efter anvendelse af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan folk med nyresvigt svede i midten af ​​håndfladen og fødder, hvilket indikerer, at mikro-cirkulation er improved.In detalje, kan det reparere de beskadigede iboende celler efter den er i kroppen for det indeholder naturlige urter og aktive stoffer.

Stamceller kan perfektionere denne behandling, som ikke alene kan reparere de beskadigede iboende celler i nyren, differentiere i celler, som kan erstatte dem, der har været nekrotisk, men også øge immunitet patienter nyresygdom. Som vi nævnte i ovennævnte passager, de fleste af nyresygdomme er forårsaget af immunitet problem. Så længe immunitet styrkes, kan nyresygdom behandles fundamentalt.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: