2016年4月9日星期六

Dialysepatienter trues af Deadly infektion

Sammen med den brede forekomst af dialyse blandt patienter med nyresvigt, er forskellige former for bivirkninger gradvist frem. Blandt de bivirkninger, der er dødelig infektion i høj grad truet dialyse patienternes liv.
Herefter vil jeg diskutere dette spørgsmål fra henholdsvis de almindeligt brugte to dialyse muligheder: hæmodialyse og peritonealdialyse.
Selvom teknologier hele tiden skrider, hæmodialysepatienter stadig har en masse død rapporter. Blandt disse grunde, kardiovaskulære komplikationer og forskellige former for infektion er de to vigtigste årsager til død hæmodialysepatienter.
På grund af hjertet og hjernen blodkar komplikationer, og de mange andre faktorer, herunder alder, forhøjet blodtryk samt mal-ernæring og mange andre faktorer, er patienterne let inficeret og infektionen er undertiden fatal.
Som for peritonealdialyse, infektion er den væsentligste årsag til død af peritoneale patienter. Og relateret forskning har vist, at langvarig praksis med peritonealdialyse naturligvis kan øge dødsrisikoen for disse patienter med nyresvigt. Infektion, især bakterien og svamp infektion er de to vigtigste infektioner sker i patienter med nyresvigt.
Og senest har ny forskning fundet, at en infektion, kaldet som peritonitis, er almindeligt opstår for død af mange dialysepatienter. Denne situation viser, at peritonitis nu er blevet en dødelig situation i patienter med nyresvigt.
Forskere har fundet, at peritonitis infektion er mere tilbøjelige til at ske en eller flere måneder før de patienter døde. Så bughindebetændelse bør betales nok opmærksomhed af patienter eller læger.

Form ovenstående du kan tydeligt se, at infektionen er nu blevet en dødelig trussel for patienter med nyresvigt. Så mere og mere dialysepatienter nu til at søge andre bedre behandling. Heldigvis, vores behandlinger, der fokuserer på at reparere de beskadigede nyrer, har hjulpet mange patienter slippe af dialyse. Giv dig selv en chance.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: