2016年4月6日星期三

Fem Big Patogenese af nyresvigt

Ved du, hvad det er? Hvad er patogenesen af ​​nyresvigt? God forståelse for patogenesen af ​​nyresvigt er godt for os at gøre nogle forebyggende foranstaltninger for at reducere forekomsten og skader af nyresvigt. I de vestlige lande i henhold til de statistikker, at eksperter indgår fra hæmodialyse for patienter med kronisk nyresvigt, finder vi, at diabetisk nefropati får det første sted; Hypertensive glomerulær Åreforkalkning nefropati får andenpladsen; Kronisk glomerulonephritis får tredjepladsen.
I asiatiske lande er der fem store patogenese nyresvigt:
1. Diabetic nefropati
Diabetisk nefropati er en af ​​de tre komplikationer af diabetes. TypeⅠAccounts til 30% ~ 50% og type Ⅱ tegner sig for 25% ~ 50% efter 20 års ophobning. Type Ⅱ er normalt findes i ældre og ældre. Ved udgangen fase af Hypertension er det let at forårsage beskadigelse af renale der er Diabetisk nefropati. Dataene viser, at sygeligheden af ​​diabetisk nefropati hos ældre mennesker med diabetes kan op til 30% ~ 40% og bliver det højere, hvis patienterne har sygdommen i seks til ti år. Hvis vi kan holde blodtrykket i normalområdet, som er inden for 120 / 80mmHg, som for kost behandling vi skal ikke kun være opmærksom på indtagelsen af ​​den samlede varme, men også bør bekymre sig om indtagelsen af ​​protein og bør være med lavt proteinindhold kost hvilket kan forsinke nyresvigt.
2. polycystisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom, og de fleste af patienterne med bilaterale nyrer og det kan også sameksistere med polycystisk Lever. Den renale parenchym af patienter med polycystisk nyresygdom består af utallige cyster i forskellige størrelser. Disse cyster vil blive større med forværringen af ​​sygdommen, og så føre til nyrens skrumpe efter komprimering nyrevævet. Omsider den renale parenkym er helt erstattet af cyster, således at nyrefunktionen er helt tabt.
3. Nedsat Tubular interstitiel nefritis
Nyre er et vigtigt organ med funktionen af ​​metabolisme lægemiddel og udskillelse. Blodgennemstrømningen renalis udgør én fjerdedele af minutvolumen. Hvis der er giftstoffer i blod nyren vil nemt beskadiges. Der er flere lægemidler, som kan forårsage nyreskade såsom gentamicin, ampicillin og så videre. Selv om medicin 'skader ofte sker, er det let at blive ignoreret af læger. Under behandlingsprocessen læger bør være meget opmærksomme på at tilpasse deres hypovolæmi og hypoproteinæmi. Under narkotika brug proces for patienter med diabetisk nefropati, bør ældre og børn læge nøje observere urinanalyse, urin enzym og overvåge deres nyrefunktion. Dette er en vigtig foranstaltning for at forhindre beskadigelse af lægemidler.
4. Primær glomerulonephritis
Primær glomerulonephritis er primært forårsaget af sygdomme med betændelse i immun matrix og kun en lille del af den primære glomerulonephritis er forårsaget af akut Nefritis. Det er stadig uklart om den nøjagtige pathogeny for de fleste af de patienter med kronisk Nefritis som tilhører kronisk kategori i begyndelsen. Der er mange forskellige kliniske manifestationer såsom proteinuri, blooduria, hypertension og ødem og så videre; samtidig er der også forskellige niveauer af renal dysfunktion. Sygdomstilstanden er nogle gange alvorlige mens nogle gange bedre og sygdommen er forsinket i lang tid, som vil føre til kronisk nyresvigt.
5. Hypertensive nefropati
Vedvarende højt blodtryk kan forårsage progressiv renal sclerose og fremskynde forekomsten af ​​renal arterie åreforkalkning og så føre til nyreskader. For at forsinke udviklingen af ​​kronisk nyresvigt, bør folk først forbedre forståelsen af ​​den skade af forhøjet blodtryk. Anden bør vi være bekendt med de tidlige symptomer på nyresvigt som træthed, ømhed i taljen og træthed ben, appetitløshed, kvalme og bleg øjenlåg og så videre. Tredje læge bør nøje iagttage blodtrykket for patienter med kronisk nyresvigt og bør også gøre den rutinemæssige undersøgelse hver anden måned. Fjerde bør vi tage passende hypotensive lægemidler.

Faktisk er der mere patogenesen af ​​nyresvigt, såsom urin calculus obstruktion, urinvejsinfektion af alderen kvinder og prostatahyperplasi af ældre mænd. Hvis du lider af disse primære sygdomme, vi har nævnt ovenfor, bør du forebygge og behandle positivt og rettidigt for at undgå at udvikle sig til kronisk nyresvigt.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: