2016年3月8日星期二

Nyresvigt og Dialyse i tre måneder, hvad er behandlingen

Q: Min far har nyresvigt og har været i dialyse for de seneste tre måneder. Han gør ingen urin for de sidste 7 dage. Er han har mulighed for at komme af dialyse ved din behandling? Hvad dine forslag?
A: Du fortalte mig, han havde nyresvigt og været i dialyse i 3 måneder. Det er ikke lang tid, og der er stadig håb om at undgå dialyse. Men da han har ingen urin disse dage, jeg håber, at han kan modtage behandling så hurtigt som muligt. Hvis lang tid uden urin, vil der være en lille chance for at vende det.
Vi er nyresygdom specialiseret hospital og den grundlæggende behandling for diabetisk nyresvigt er mikro-kinesisk medicin, immunterapi og stamceller behandling. Micro-kinesisk medicin er en slags ekstern applikation. Med virkningen af ​​mikroskopet, kan medicinen ankommer direkte ved nyrerne. Absorptionshastigheden og bioaktivitet af medicinen er blevet stærkt forbedret. Micro-kinesisk medicin kan bidrage til at udvide blodkarrene og øge blodgennemstrømningen i nyrerne. På denne måde vil blod og iltforsyning i nyrerne være tilstrækkelig således aktivere selvfornyelse af de beskadigede celler og inddrive nyrefunktionen.
Stamcellerne bringe ingen identitet, så der er ingen afstødning efter transplantation. De er ofte kaldes "frø celler" og kan plantes i ethvert organ. Efter indtastning af menneskekroppen, kan stamcellerne ankommer direkte til læsioner. Stamcellerne vil producere et stort antal datterceller. Disse datterceller vil fortsætte med at udvikle sig til forskellige celler, væv og nyre fartøjer nyren behov. Det kan forbedre renal lokale mikrocirkulationen, sænke det høje tryk i glomerulus hjemvises renal iskæmi og iltmangel og komme og fjerne generelle blodcirkulation. Desuden kan stamceller begrænse immune aktivitet, differentiere til immunceller og regulere funktionen af ​​immunsystemet. De nye nefroner differentierede fra stamceller vil erstatte de necrosed nefroner dermed genvinde nyrefunktionen. Disse er systematisk funktion af stamceller.

Stamcellerne kan gøre anderledes reparation i henhold til forskellige sygdomstilstand. Jeg håber du kan sende detaljerede testrapporter til mig for en bedre analyse af hans tilstand.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: