2016年3月9日星期三

Hvorfor nyresygdomme Årsag Nedsat Hypertension?

Der er to årsager til, at nyresygdom kan forårsage renal hypertension.
Den ene er renin. Renin udskilles af nyrerne er lige nok i en normal menneskekrop, så det vil ikke forårsage højt blodtryk. Når der er patologiske forandringer i nyrer eller nyre fartøjer, vil sekretionen af ​​renin stige dramatisk, hvilket kan føre til arteriolære krampe. Derfor arteriole modstand steget, og derefter fulgt af Hypertension. Forekomst, varighed og forhøjet blodtryk niveau af hypertension er relateret til nyreskader grad og patologiske ændringer. For eksempel: Varigheden af ​​Hypertension er kortere og blodtryk vil vende tilbage til normal i 2 til 3 uger, når der lider af akut Nefritis; Varigheden af ​​blodtrykket er længere og det er vanskeligt at komme sig.
Den anden er faldet af anti-karkontraherende stoffer, der udskilles. Når der er patologiske forandringer i nyreparenkym, sekretionen af ​​prostaglandinsyntesen aftager mens sekretionen af ​​renin stiger drastisk. Den lidelse i to sekretion føre til forhøjet blodtryk.

Hvis du har spørgsmål om nyresygdom, kan du sendte dine sager, vil vores nyre ekspert svare så hurtigt som muligt. Jeg håber du får godt snart!

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: