2016年3月8日星期二

Børn nefropati kan føre til enuresis?

Nephropati er en almindelig kronisk sygdom. Det sker ofte at midaldrende mennesker, men nogle børn kan også lider af denne sygdom. Enuresis symptom er fælles for børn, og det normalt manifesterer intermitterende eller kontinuerlig sengevædning. Når støder dette fænomen, forældre ofte spekulerer "Er børn enuresis en sygdom?" "Er børn enuresis relateret til nyresygdom?" Forskellige tvivl er bekymrende forældre og pårørende til børn patienter.
I spædbarn fase, på grund af fysiologiske funktion af børn er ikke moden, børn i 1 til 3-årige fase vil forekomme sengevædning fænomen. Dog kan nogle børn, der er ældre end 5-årige også har dette fænomen. Så kan nyresygdom årsag sengevædning?
På grund af årsager til nyresygdom er ikke særlig klar og forskellige faktorer kan føre til sengevædning, hvis genetiske faktor er udelukket (Hvis en af ​​forældrene har enuresis, vil deres børn har en halv chance for at lide af enuresis.), Sekundær enuresis meste involverer i organiske sygdomme såsom nefrologi afdeling, incretion, urologi afdeling, afdelingen for neurologi, psykologi og så videre. Mange sygdomme kan vise enuresis natten i visse tidsrum, f.eks Nefritis, Diabetes, Diabetes insipidus, nyreinsufficiens, tubulær sygdom og andre nyresygdomme.

Nogle enuresis børn med genetiske faktor normalt komme sig spontant, når de er på samme alder som deres forældre stoppet sengevædning. Fordi sekundær enuresis har potentielle sygdomme, hvis der ikke kan træffes rettidig behandling, vil det forsinke behandling af børn nefropati. For de fleste børn patienter med nyresygdom, kan enuresis symptom forbedres efter en periode med behandling. Derfor bør forældre lægger vægt på sengevædning. Når dine børn har dette fænomen, bør du tage dine børn til at have en nyrefunktionen test for at sikre, om der er patologiske forandringer i nyrerne, og derefter tage behandling under instruktion af lægen.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: