2016年3月9日星期三

Hvorfor Min kreatinin Rise efter nyretransplantation?

Patienter, der har accepteret den nyretransplantation ser ofte fænomenet højden af ​​kreatinin. Hvorfor kunne det ske? Lad mig forklare det for dig.
Når nyrerne er beskadiget på en svær grad, nyrerne ikke er i stand til at udskille de overdrevne affald og giftstoffer ud af kroppen, i dette tilfælde, kan patienter vælge nyretransplantation at erstatte den beskadigede nyre. Men efter transplantationen, kunne mange patienter se højden af ​​kreatinin niveau. Hvorfor?
Generelt er der flere grunde, der er ansvarlige for disse grunde:
1. skader af transplanteret nyre optræder under processen med
nyretransplantation omfatter såsom skader på endarterium, stenose af anastomotiske stomi, vridning af renal arterie, og den hyperkoagulations tilstand, hvilket kunne føre til happeningen af ​​Oliguri indenfor 24 timer, eller hypovolæmi effektive cirkulation mængder, der kan resultere i nekrose af nyretubuli, eller happeningen af ​​renal arteriel emboli inden for det andet til tredje dag.
2.Den afvisning efter nyretransplantation normalt sker 2-5 dage efter transplantationen, der er symboliseret som alvorlig vaskulitis, fibrinoid nekrose, varme, oliguri, forhøjelse af blodtrykket, udvidelsen af ​​nyrerne og hurtig stigning af blod kreatinin.
3.Hvis der er happeningen som fange koldt, uhensigtsmæssig kost, hjerte-kar-sygdomme, som ofte forårsager skader på nyrerne.
4.Det løbet anvendelser af forebyggende immunosuppressiva har øget angribende chance for virusinfektion, tumorer, limph proliferative sygdomme, etc.

Ovenstående er de grundlæggende årsager til forhøjet kreatinin hos patienter med nyretransplantation.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: