2016年3月20日星期日

Behandling for lavt blodtryk under dialysen

Nogle patienter klager over, at de vil ske med lavt blodtryk under dialyse. Så i det følgende vil jeg diskutere dette spørgsmål og især foreslå behandling for dette problem.
I virkeligheden er der mange grunde, der er ansvarlige for lavt blodtryk under dialyse. Hvis du ønsker at kende de konkrete årsager, kan du læse denne artikel her: Årsager til lavt blodtryk i patienter med nyresvigt i dialyse.
Behandling for lavt blodtryk under dialyse
Her vil jeg fokusere på guide dig til at få et overblik over behandling for lavt blodtryk under dialyse. I generelle tilfælde, hvis der sker lavt blodtryk under dialyse, hvad du er foreslået at gøre, er at holde dit hoved i lav position og i mellemtiden, stoppe hyperfiltration. Supply fysiologisk saltopløsning 100 ml, eller 20 procent mannitol, selv eller albumin løsning, etc. Efter disse foranstaltninger, hvis blodtrykket bliver til bedre, så patienten kan gradvist gendanne ultrafiltrering, hvis ikke, skal du gøre dilatation behandling igen såsom at give saltopløsning og på samme tid, reducere hastigheden af ​​blodstrømmen. Hvis disse foranstaltninger stadig ikke er effektiv, skal du bruge blodtryk-boostet narkotika og overveje blodet tilbage af saltvandsopløsning, samtidig, ophøre med hæmodialyse.
For det andet bør patienterne oxygenoptagelse. Giv patienterne af ilt indtag med en sats på 3L / min, eller give patienter ilt ved maske med koncentration på 40 procent, så vi forhindre hyoxemia.
Hvis patienterne ske kramper, give dem beroligende behandling, og hvis de er kompliceret med alvorlige kardiovaskulære komplikationer, stop dialyse i tid; Hvis patienter vises med opkastning, vi rådgive patienter til at spytte ud rettidigt for at forhindre choker eller lungebetændelse fremkaldt af fejlagtige indtagelse.

Det vigtigste er at træffe forebyggende foranstaltninger til happeningen af ​​lavt blodtryk under dialyse. Faktisk reducerer lavt blodtryk under hæmodialyse er meget vigtigt at sænke dødeligheden og forbedre patienternes livskvalitet. Må vi kunne hjælpe dig ..

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: