2016年3月9日星期三

Komplikationer af akut nyresvigt

Akut nyresvigt kan opdeles i tre faser, nemlig, oliguri, diurese og rekonvalescens.
1. Infektion. Det er en af ​​de mest almindelige og alvorlige komplikationer, som normalt findes i akut nyresvigt forårsaget af alvorlig traumer og brænde.
2. Komplikationer i kardiovaskulære system. Rhythm af hjertet, pericarditis, Hypertension og så videre kan forekomme til patienter for akut nyresvigt.
3. Komplikationer i nervesystemet. Patienter af akut nyresvigt kan lide af hovedpine, døsighed, ryk, koma, epilepsi og så videre. Komplikationerne i nervesystemet kan hobe sig op med intern toksin, som vedrører med vand forgiftning, eletrolyte forstyrrelse og syre-base uligevægt.
4. Komplikationer i fordøjelsessystemet: anoreksi, kvalme, opkastning, abdominal udspiling og så videre. Fordi irritabel sår i mave-slimhinde, patienter med akut nyresvigt lider blødningen.
5. Komplikationer i blodsystemet. På grund af den svage nyrefunktion, hemopoietin reducerer, hvilket fører til anæmi, men dette anæmi er ikke alvorlig normalt. Fordi blod koagulationsfaktor reducerer, kan få patienter i akut nyresvigt blødningstendens.
6. Elektrolyt forstyrrelse, metabolisk acidose, hyperkaliæmi, hyponatriæmi og alvorlig acidose er de farligste komplikationer.
I diurese fase, den daglige urin volumen af ​​patienter med akut nyresvigt er 3000-5000ml. På grund af store mængder vand og elektrolyt er blevet fjernet, dehydrering, lavt kalium, hyponatriæmi og så på min forekomme. Hvis rettidig supplement ikke er taget, kan patienter af akut nyresvigt dø af dehydrering og elektrolyt forstyrrelser.

Når Akut nyresvigt udvikler sig til rekonvalescens, at serum carbamid og kreatinin igen være normal samt uræmiske symptomer gradvist forsvinde. Hvis tubulære epitelceller er blevet regenereret og repareret, kan de fleste patienter af akut nyresvigt genvinde mens par kan have nyreskader forskellige grader.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: