2016年3月20日星期日

Navlestrengsblod Stem Cell behandling for kronisk nyresvigt

Kronisk nyresvigt er en tilstand, hvor tab og nekrose af nefroner fortsat forværres gennem lange perioder. Ingen behandling vil vende stærkt arrede nyreceller. Så det er almindeligt siges at kronisk nyresvigt kun kan kontrolleres, men ikke helbredes.
I seneste medicinsk synspunkt, inspirerende, navlestrengsblod stamcelle behandling er stærkt skattede at hjælpe nyrer regenerere nye nyre celler, genoprette nyre funktioner eller endda vende renal fibrose. Stamcellebehandling er på forskellige forske stadier i forskellige lande. I Kina, stamcelle behandling har de fleste kliniske forsøg i verden, og har vist sig meget vellykket i behandling af kronisk nyresvigt. Følgende hjælper dig med at få en klar idé om navlestrengsblod stamceller og dens terapeutiske virkninger i kronisk nyresvigt.
Hvad er navlestrengsblod stamceller? Navlestrengsblod opsamles efter babybirth. Det indeholder rige hemopoietiske stamceller og mesenchyma stamceller. Navlestrengsblod stamceller er en gruppe af pluripotente stamceller, der kan differentiere til forskellige celler og væv. Sammenlignet med knogle stamceller, navlestrengsblod stamceller har meget stærkere regenerering og spredning potentialer. Lymfocytterne i navlestrengsblod er umodne og ikke stimuleret af ydre antigener, så de bærer lav immunogenicitet og vil ikke forårsage repulsion reaktioner.
På grund af alle disse biologiske funktioner, navlestrengsblod stamceller har stor vitalitet i behandling af kronisk nyresvigt. Følgende introducerer hovedfunktioner navlestrengsblod stamceller i behandling af kronisk nyresvigt:
1. Reparation beskadigede blodkar: nyresygdom, fra rod, henviser til nekrose og tab af renale iboende celler forårsaget af iskæmi og hypoxi af nyrerne. Det kan afspejles gennem ECT ændringer i forskellige stadier af kronisk nyresvigt. Derved nøglen til behandling af nyresygdomme er at øge den renale perfusion og forbedrer anoxi tilstand af nyrerne. Undersøgelser og kliniske forsøg har vist, at navlestrengsblod stamceller kan udskille vaskulære endotel vækstfaktorer og i høj grad forbedre blod supplement til nyrerne og dermed bidrage til genopretning af beskadigede blodkar.
2. Genskab mikrocirkulationen. Stamceller, efter implanteret i kroppen, kan producere forskellige faktorer for produktion af nye kapillærer i iskæmiske væv og organer, regenerere nye kapillærer og epidermis, gendanne blodgennemstrømningen i nyrerne for at rekonstruere mikrocirkulationen af ​​nyrerne og sikre nok næringsstoffer og ilt til genopretning af beskadigede nyre celler.
3. Reparation beskadiget nyre iboende celler, blok eller endda omvendt renal fibrose. Navlestrengsblod stamceller har evnen til at differentiere til renale parenchymceller og forskellige celler i nyrerne, såsom mesangialceller, epitelceller, steroil celler, endotelceller og så videre. Desuden kan stamceller også reparere nyretubuli i medullær interstitium, genoprette rørformede struktur og funktioner. Derved kan navlestrengsblod stamceller fungere i reparation af beskadigede nyre celler og regenerering af nye nefroner, og dermed behandling af kronisk nyresvigt forårsaget af betændelse i nyretubuli og glomerulis effektivt.
Stamceller kræver en lav toksicitet og stabil tilstand til funktion i nyrerne, så i vores behandlingssystemer, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy ofte anvendes til at rense det interne miljø og opnå tilfredsstillende behandlingsmål. Normalt patienter skal blive på hospitalet i 30-45 dage. Patienterne har brug for at sende deres rapporter til os for analyse, før de kommer til behandling.

Gratis online konsulenter er til rådighed for dine yderligere konsultationer.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: