2016年3月8日星期二

Hvad er Harms af nyresvigt

Nyresvigt er skade på nyrerne, der forårsages af forskellige faktorer, og det har en lang sygdomsforløb. Når sygdommen udvikler sig til slutstadiet, renal funktion af patienter med nyresvigt er næsten 10% af den for normale mennesker og serier af syndromer vil forekomme. Ifølge skader graden af ​​nyrefunktionen, kan nyresvigt inddeles i fire faser: nyreinsufficiens kompenserende fase, nyreinsufficiens dekompensation fase (også kaldet azotæmi etape), nyresvigt stage, terminal fase, terminal nyresvigt eller Uræmi fase. Men hvad er de skader i tredje fase af nyresvigt?
Fra synspunkt patologi, når nyrerne ikke kan generere eller bare kan generere lidt urin, de metaboliske produkter kan ikke udskilles, og de vil ophobes i kroppen, hvilket fører til problemer i alle systemiske organer.
På grund af den dårlige nyrefunktion, kan metabolin i patienternes krop som carbamid, kreatinin og andre skadelige stoffer ikke udledes af nyrerne. Disse metaboliske affald kører med cirkulation. Hvis den kører ind i fordøjelseskanalen, vil gastrointestinale mucosa stimuleres, symptomer som kvalme, opkastning, diarré vil forekomme. I mellemtiden vil mundslimhinden gnave og der er duften af ​​urin i patienternes mund. Hvis Metabolin elimineres gennem luftvejene, uræmisk bronkitis, pleuritis, pulmonitis osv kan forekomme. Når pericardium stimuleres af urinstof, kan der forekomme uræmiske pericarditis. Hvis affaldet udledes af skin kirtler, vil der blive vist uræmisk frost på huden af ​​patienterne. Hvad værre er, hvis giftstof invaderer nervesystem, vil der blive vist symptomer som sløvhed, træthed, følelsesløs lemmer, svimmelhed, hovedpine og så videre. Desuden kan de alvorlige patienter lider af døsighed, fidgets, hyperspasmia eller koma, som kan true patienternes liv, hvis der ikke træffes rettidig behandling.
Følgende er nogle skader af nyresvigt:
Det konstateres, at næsten alle dele af kroppen kan påvirkes i slutstadiet af nyresvigt eller Uræmi fase, herunder hjerte, lever, mave og tarm, hjerne, skelet og hud. Der kan forekomme nogle symptomer i forskellige systemer.
1. Fordøjelsessystemet: asitia, ubehag i maven, kvalme, opkast, diarré, lugt af urin i munden, osv
2. Nerve systemet: dødvande, træthed, svimmelhed, hypomnesis, følelsesløs lemmer, hud kløe og endda hyperspasmia, kramper koma osv
3. Kardiovaskulære system: Hypertension, hjertesvigt, pericarditis og andre symptomer.
4. Blood-systemet: anæmi, blødende gummer, næseblod og andre symptomer.

Når der lider med nyresygdom, kan der opstå en række symptomer og komplikationer. Dog bør patienter ikke være bange. Patienter bør holde en positiv mentalitet og modtage ordentlig behandling i rette tid. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, vi anvender Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kombineret med stamcelletransplantation til behandling nyresvigt. Efter brug af kombinationsbehandling for nogle gange, symptomer og komplikationer af nyresvigt kan forbedres eller helt fjernes.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: