2016年3月20日星期日

Er det muligt at Kræv Ingen dialyse Selv med høj Kreatinin

Mange patienter kan have denne tvivl om det er muligt at kræve nogen dialyse selv kreatinin er højt. De spørger ofte, om højt kreatinin niveau kan reducere uden dialyse. Som for den slags spørgsmål, vil jeg gerne give mine forklaringer.
En masse af patienter nyre-sygdom er en tendens til at blive nervøs, når deres læge bede dem om at modtage dialyse for at reducere deres høje kreatinin niveauer. Hvorfor patienter føler sig tøvende over for dialyse? En af de mulige årsager er, at dialyse er bare en slags alternative behandlingsformer, og den lange brug af denne terapi er en tendens til at føre nyrerne til svind og resultere den endelige nekrose, hvis dine nyrer ikke længere bruges i lang tid.
Så uanset om det er virkelig muligt at undgå dialyse?
Årsagen til højden af ​​kreatinin niveau skyldes beskadigelse af nyrerne, der fører kreatinin ikke kan udskilles fra kroppen. Den fælles medicin behandling er bare sigter mod reduktion af kreatinin selv i stedet sigte på de underliggende årsager, der resulterer højden af ​​kreatinin. Det vil sige, hvis den skadede basalmembran ikke er godt repareret, og nyrer ikke udvindes fra skadet tilstand, så kreatinin er vanskeligt at lavere. Selv kreatinin sænkes, er det blot en midlertidig ting, og det vil vende tilbage til højt niveau nogen tid senere.
Nu kan du tænke på en anden måde at reducere kreatinin --- Kidney Transplant. For ikke at nævne den begrænsede nyre donor og den høje risiko for driften af ​​nyretransplantation. Selv hvis du er heldig at have en vellykket nyretransplantation, er du nødt til at tage disse anti-afvisning narkotika i de resterende af dit liv, og disse stoffer er ofte skadelige for nyrerne.

Så kan du spørge mig, hvad kan vi gøre, hvis vi modtager hverken dialyse eller nyretransplantation. Faktisk kan du vælge Immunterapi bruges i vores hospital. Immunterapi, især Micro-kinesisk medicin kombineret med vestlige medicin, der bruges for at reparere de beskadigede nyrer. Med disse foranstaltninger, kan de kreatininniveauer sænkes fundamentalt.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: